2777
2789
عنوان

شما با این پدرشوهر جور رفتار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 52 پست
شوهرت واسه ۵۰ تومن به پدرش اعتراض کرد؟😐😐😐😐😐

نه واسه عیدی که نداد. چه 50تومن چه 5تومن. مبلغش مهم نیس، بزرگتردشت اول سال میده که برکت داره وماتوکیف پولمون نگه میداربم. فکرکن جلوی دیگران بهم عیدی ندادخیلی ناراحت شدم

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
من بهت قول میدم با اون ولخرجیاشون اون خونه رو هم به باد میدن بعدشم خوبی شما اینکه منتی دیگه سرت نیس ...

نه بخدا برای همه حرص خوردناشون شوهر منه

مادر شوهرم میاد شوهرمو پر میکنه بابات اینجور برو باهاش صحبت کن

شوهرمم اینقد بع پدرش گفت چرا اینجور میکنی پدرشوهرم میگه تو طرف مادرتی و بلعکس

اونا اینقد موزین 

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اونا مسافرتای انچنایی هر شب شام بیزون نه اینکه بخدا بخوام دروغ بگم ولی هر روز یه مانتو یه تیپ ...

واقعا سخته مثه من وقتی خونه میساختم پدرشوهرم از لجش ک دارم صابخونه میشم بجای اینکه کمک من بشه تموم بشه ب خواهرشوهرم پول میداد حیاطشو موزاییک کنه و چیزای دیگه. تازه خونه خواهرشوهرمم اون ساخت. داشت خونه اونو تموم میکرد. البنه اونا زندگی میکردن ۴سالی. بعد ک من شروع ب ساخت کردم دوباره رفت کمک اون ک کارای نکرده رو بکنه یوقت ازم عقب نمونه. واقعا حرفی نمیشه زد چون مادرشوهرم گفت دلمون میخواد ب دختر بدیم. نمردن که ادعای میراث کنیم. زنده هستن ولی یه خدابیامرزه برا خودشون نمیزارن من ک میگم برا همونا خرج کرد همونا فاتحه بخونن براش 

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫
من حالاپدرشوهرم برعکسه. همسرم هرچی به اسمم میزنه قاطی میکنه. امسالم عیدبهم 50تومن عیدی میداداونم ندا ...

دقیقا اینکارو تو تولدای بچه هام میکنه برا بچه های خواهرشوهرم ۱۰۰یا ۱۵۰ میده برا هرکدوم

من چون تولد بچه هام ۵روز اختلافه باهم میگیرم یه ۵۰میده میگه یه تولد گرفتی واقعا واسشون متاسفم ۵۰ صدتومنشون برام مهم نیس تلاش میکنم هر چی میخوام بدست بیارم بسوزن .بیشتر از طلا خریدنم میسوزن برا دخترم النگو خریدم دهنشون وا نشد تبریک بگن تا بناگوش سرخ میشن حرص میخورن

دقیقا اینکارو تو تولدای بچه هام میکنه برا بچه های خواهرشوهرم ۱۰۰یا ۱۵۰ میده برا هرکدوم  من چون ...

من پدرشوهرم خیلی خیلی حسوده. یه کاسکودارن، میرم تونجامیگه، برومرسی وگازبگیرطلازیادداره  

من پدرشوهرم خیلی خیلی حسوده. یه کاسکودارن، می ...

🤭🤭😂😂کلی خندیدم. کلا پدرشوهر مادر شوهر خواهرشوهر منم همینن. کلا حسودن. منم نخوردم نپوشیدم صابخونه شدم. الانم طلاهایی ک فروختمو کم کم دارم میخرم. اونام دق کردن. حقشونه

🤭🤭😂😂کلی خندیدم. کلا پدرشوهر مادر شوهر خواهرشوهر منم همینن. کلا حسودن. منم نخوردم نپوشیدم صابخونه ...

بذارجونشون دراد. بخدامامان من داداشم یه پیشرفتی میکنن اینقدرخوشحال میشه ولی شانس ماایناگیرمون افتادن