2777
2789
عنوان

نظر شوهرتون درمورد نی نی سایت چیه

192 بازدید | 35 پست

اصلا میدونن اینجا عضوین؟ 

شوهر من همش میگه نرو نی نی سایت، خیلی بدبین شدی، انقد غیبت نکنین😂، چرا زنا اینطورین و.... 

گاهی براش داستانای اینجا رو میگم همش میگه باور نکن🤐

اگـه بشـه چــی میشــــه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه باز رفتی اونجا چرتو پرت می‌خونی 

همش خاله زنک بازیه😬😬😬

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

نمیشناسه محیط اینجارو ولی مطمئنم اگه بشناسه، تو کوچیک ترین بحثامون بهم میگه میری تو اون سایت مختو شست و شو میدن همه چیرو میندازه گردن نی نی سایت😂😂

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

هر اتفاقی میفته میگه به اون خانم های بگو ببین چی میگن به اون نی نی ها بگو چکار کنیم.هی هم میگه چرا سرت تو گوشیه منم عضو کن

خدایا پسرهام در پناه خودت حفظ کن.خیلی سختی کشیدم هر وقت دلتون شکست برام دعا کنید.

مجردم ولی ی استاد مرد داشتیم 

میگف مثلا خیلی خرافات هست در مورد زدن واکسن ب بچه و مضره و نزنید و از این حرفا 

میگف همشم از همین نی نی سایته😂نمیدونم لهنتی از کجا میشناخت اینجارو 

کلا لج بود با نی نی سایت میگف چیه( ببخشیدا  اون میگف) میگف ی مشت خانم بی سواد دور همن مادرشوهرم اینجوری کرد فلانی اونجوری کرد😐

There is GOD💚💚💚   ..                                               
نمیشناسه محیط اینجارو ولی مطمئنم اگه بشناسه، تو کوچیک ترین بحثامون بهم میگه میری تو اون سایت مختو شس ...

منم اشتباه کردم خودمو لو دادم وقتی حرفی از اینجا کش مبرم بش میگم میگه لابد اینم نی نی سایت یادت داده😁

اگـه بشـه چــی میشــــه  

یه بار یکم از این جا براش تعریف کردم گفت نرو این چرتا و پرتا رو نخون بابا روانت میریزه بهم😅

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔