2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 6699 بازدید | 126 پست
عزیزم میشه بگی چجوری بزرگش کنم که اسیب نبینه نمیخوام خدایی نکرده بمیره خیلی کوچولوئه نمیدونم چجوری ...

من خودم دو تا عروس هلندی دو هفته ای خریدم بزرگ کردم الان همونا دارن بهم جوجه میدن و از یه روزگی بزرگشون میکنم 

من با سرنگ میدم هر سری سرنگ رو با اب جوش ضد عفونی میکنم از آب جوشیده ولرم برای سرلاک استفاده میکنم فقط مواظب دمای آب باش که زیاد نباشه و سرد هم نباشه 

سرد باشه هضم سخت میشه زیاد باشه میسوزه

من خودم دو تا عروس هلندی دو هفته ای خریدم بزرگ کردم الان همونا دارن بهم جوجه میدن و از یه روزگی بزرگ ...

والا مبگن با سرنگ یهو اشتباه بدی میره تو ریه اش خفه میشه.‌..

میترسم یه وقت خدایی نکرده بمیره...

هر چند ساعت سرلاک بدم بهتره؟! غلیظ تر باشه بهتره یا آبکی؟!

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا مبگن با سرنگ یهو اشتباه بدی میره تو ریه اش خفه میشه.‌.. میترسم یه وقت خدایی نکرده بمیره... هر ...

اگه خودش میخوره سر سرنگ رو نترس وقتی می‌ره تو معده قشنگ مشخصه کم کم فشار میدی معده میاد جلو

من هر سری کم میدم مثلا جوجه دو هفته ای رو هر سری ۵سی سی میدم و بعد هضم کامل که معده خالی شد باز مجدد ...

از کجا باید بفهمم معدش خالی شده؟! 

سه وعده براش بسه پس؟!

شب تا صبح فردا گشنش نمیشه؟!

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
اگه خودش میخوره سر سرنگ رو نترس وقتی می‌ره تو معده قشنگ مشخصه کم کم فشار میدی معده میاد جلو

آره ما میزاریم تو دهنش دیگه خودش میخوره بقیه اش رو..

به زور نمیکنیم تو دهنش اصلا...

راستی باید غلظتش متوسط باشه خیلی رقیق باشه اسهال میگیره و اذیت میشه سفت هم باشه هضم نمیکنه

اهان درسته

از کجا باید بفهمم معدش خالی شده؟!  سه وعده براش بسه پس؟! شب تا صبح فردا گشنش نمیشه؟!

معدش الان مشخصه زیر گلوش وقتی غذا میدی میاد جلو وقتی کامل معدش برگشت به حالت اولش و دست گذاشتی چیزی حس نکردی اونموقع خالیه من شب ساعت ۱۲ که میدادم صبح ۷ هم بهش میدادم

معدش الان مشخصه زیر گلوش وقتی غذا میدی میاد جلو وقتی کامل معدش برگشت به حالت اولش و دست گذاشتی چیزی ...

اهان 

اره الان دلش باد داره هنوز

پس هر وقت خالی شد بهش بدم...

بعد این جوجه من صداش در نمیاد همش هم خوابه طبیعیه؟!

دستگاه بخور دارید براش بذارید.خیلی بدرد میخوره روزی یک ساعت من میذارم براشون یعنی کیف میکنن اگه جوجه رو گذاشتید تو ی کارتن یه پارچه پهن کنید زیر پاش که لیز نباشه پاهاش از هم باز بشن,دماش هم مواظبت کنید خیلی گرم نباشه

خیلی خوبه پس چون جوجه که سری اولش باشه سرلاک بخوره هم بد سرنگ میگیره هم مدام بالا میاره😂

نه این اصلا بالا نیاورد سرنگ هم خودش گرفت

اکثرا خوابه یباری هم که بیدار بود همش پرخاش میکرد یبار ش که میخواست نوک بزنه یبارشم همش میپرید از جاش بیاد بیرون کلی ترسیدیم😬🤦‍

اهان  اره الان دلش باد داره هنوز پس هر وقت خالی شد بهش بدم... بعد این جوجه من صداش در نمیاد ...

بهترین راه سرلاک دادن اینه،بله فعلا بذار پرش در بیاد یکم از بداخلاقیش کم بشه راستی سرلاک میدید بش اسمشو صدا بزنید عادت می‌کنه .ما الان اسم هر کدوم رو صدا بزنیم جواب میدن اگه هم بگیم بیا میان😍😂

دستگاه بخور دارید براش بذارید.خیلی بدرد میخوره روزی یک ساعت من میذارم براشون یعنی کیف میکنن اگه جوجه ...

دستگاه بخور ندارم کف کارتون کاغذ گذاشتم