2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 6700 بازدید | 126 پست
عزیزم باید سرلاک مخصوص طوطی ها از پت شاپ بخری و خیلی مواظب باشی که سرلاک خیلی داغ یا خیلی سرد نباشه ...

آره سرلاک براش خریدم

با قاشق داده سخت تر نیست؟! میتونه بخوره؟! چون با سرنگم که میخوره همش میریزه انگاری

جاشم تو یه جعبه اس نزدیک شوفاژ که جاش گرمه

هر چند ساعت غذا بدم خوبه؟! اونجایی که خریدیم گفت یبار صبح یبار شب...

همشم که خوابه 

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
میتونی با قاشق چایخوری کوچیک که لبه قاشقو از دوطرف خم کردی به سمت داخل هم سرلاک بدی بهش.زمان میبره و ...

واقعا؟! میتونه بخوره؟! نپره تو گلوش خفه بشه...

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش غذاشو که خودم نمیدم چون از استرس سکته میکنم... بابام سر سرنگ رو میزاره تو دهنش خودش میکشه میخ ...

اره خوابشون زیاده ..زیادی هم گرمش نکنید .هوای خونه معتدل باشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اره خوابشون زیاده ..زیادی هم گرمش نکنید .هوای خونه معتدل باشه

اهان مرسی

خیلی ممنونم

فقط بنظر شما با قاشق سرلاک بدم یا سرنگ ؟!

چجوری بهتره ؟! میترسم بپره تو گلوش خفه بشه خدایی نکرده..

آره سرلاک براش خریدم با قاشق داده سخت تر نیست؟! میتونه بخوره؟! چون با سرنگم که میخوره همش میریزه ان ...

چون کوچیکه فعلا همه ش میخوابه، ببین یه سایتی هست به اسم ایران پاروت 

اونجا مخصوص سرلاکیا پست داره برو حتما بخون

با قاشق که دو لبه ش رو به داخل دادی خیلی بهتره غذا دادن، سرنگ سخته 

چون کوچیکه فعلا همه ش میخوابه، ببین یه سایتی هست به اسم ایران پاروت  اونجا مخصوص سرلاکیا پست د ...

مرسی خیلی ممنون

سرنگ رو بگیرم جلو دهنش خودش میخوره؟!

اهان مرسی خیلی ممنونم فقط بنظر شما با قاشق سرلاک بدم یا سرنگ ؟! چجوری بهتره ؟! میترسم بپره تو گلو ...

ن فقط با سرنگ ..خیلی یواش و ملایم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من با سرنگ امتحان نکردم چون ریسکه عزیزم  چون با سرنگ خودت باید فشار بدی‌و ممکنه سریع باشه خفه ...

مرسی عزیزم بعد هر چند ساعت بهش سرلاک بدم بهتره؟!

ن فقط با سرنگ ..خیلی یواش و ملایم

اینو دقیق نمیدونم یه سرچ کنی دقیق بهت میگه .

عزیزم چن هفته اشه.من جوجه عروس زیاد سرلاک دادم و بزرگ کردم

عزیزدلم والا دقیقا نگفته

اما بال و پرش کامل در نیومده یکی در میونه فقط گفت ۲۰ روز دیگه باید سرلاک بدی

سلام منم میتونم راهنمایی کنم اگه سوالی دارید بپرسید

عزیزم میشه بگی چجوری بزرگش کنم که اسیب نبینه

نمیخوام خدایی نکرده بمیره

خیلی کوچولوئه نمیدونم چجوری بهش غذا بدم بهتره ؟! یکی میگه با قاشق یکی میگه سرنگ

هر چند ساعت سرلاک بدم اونجا گفت روزی ۲ بار؟!