2777
2789

اگه بگم احتمالا تعلیق شم  

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار سوار پورشه ام بودم داشتم با سرعت میرفتم یهو یه نفر پرید جلو ماشینم اومدم ترمز کنم پام گرفت به لحاف و لحاف پاره شد😂

حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن  سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با  گریه آروم میشه  نه با سیگار              (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...

من تب داشتم بابام میگفت پای منو گرفته بودی تو بغلت پاهاتم دورش حلقه کرده بودی میگفتی توروخدا کمکم کن توروقران تورو فاطمه زهرا کمکم کن 😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

باید دستش یکشنبه عمل بشه بعد ادنوم هیپوفیز داره بیهوشی ممکنه براش خطر داشته باشه دعاش کنید خواهش میکنم  امشب رفت دکتر گفته عمل هول کرده  نگفت مشکل داره خودشم نمیدونه ادنوم داره چجوری ب دکتر بگیم اخه چقد مشکل خسته ایم خیلی

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌

آره . داداشم یه بار از خواب  بلند شد و رفت تو حیاط .بعد من دیدم هی راه میره تو حیاط ‌رفتم گفتم چرا راه میری؟ باز خواب زده به کلت. میگفت نه  خواب نمیبینم برو پناه بگیر اونجارو موشک زدن 🤪🤪

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

من ندیدم ولی خواهرشوهرم میگه، شوهرم وقتی جوون بوده تو خواب پاشده به دیوار میکوبیده و میگفته کیه کیه،

یبارم بالشت گزاشته رو دیوار ایستاده خوابیده، یه بارم یهو پاشده میگفته دزد دزد ، الانم که شوهر من شده هرشب یه کلی حرف میزنه تو خواب🤦🏻‍♀️

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-

چن شب پیش شوهرم خروپف میکرد بیدارش کردم میگم درست بخواب داری خروپف میکنی یهو نشست میگم بگیر بخواب میگه نه خوبه خواب بودااا نشسته یه ۵دقیقه ای خوابید قشنگ

😐😐😐

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.

من خودم نصف شب تو خواب خندیدم انقدر خندیدم نمیدونستم دارم به چی میخندما اونم با صدای بلند نفس کم آورده بودم شوهرم ترسیده بود یه دونه خوابوند زیر گوشم وسط خنده گفتم بیدارم الان خوب میشم😂😂

شکوفه هلو هستم🌸