2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (8)

| مشاهده متن کامل بحث + 46746 بازدید | 375 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتیم داخل و بعد از صحبت کردن راجب درس،داداشم رفت پیش دوستاشو زنگشون خورده بود

.گفتم عذر میخوام شما فقط مشاور تحصیلی هستین؟گفت نه من روانشناسی بالینی خوندم

اون لحظه خیلی ذوق کردم

گفتم جدن؟فقط با دانش اموزا حرف میزنینو مشاوره میدین یا اولیا و ایناهم میشه

گفت میشه.اینجا ما با اولیا هم صحبت میکنیم

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

گفتم راستش من همیشه دلم میخواسته یه روز برای خودشناسی بیشتر خودم و شناختن روان انسان روانشناسی بالینی بخونم ...

(دوستای نی نی سایتیه عزیزم..من عاشق اینم ک بیشتر درون خودمو بشناسم و از خودشناسی لذت میبرم ..قبل از نوشتن داستان زندگیم نمیدونستم قلم خوبی دارم ممنونم ازتون که یچیزدیگه راجب خودم یادگرفتم عزیزای دل😘🌼)

خلاصه در اومد گفت که

خودشناسیه بیشتر؟شناخت لایه های روان انسان؟با ذوق و هیجان گفتم اره

یه مشت سوال ازم پرسید..سوالای ذهنی

و من جواب دادم

بعدم گفت: مدرکت چیه

گفتم والاجریانم اینجوریه و محرومیت و اینا ولی درخواست مجوز شرکت رو دادم ببینم قبول میکنن یا نه

(اینو یادم رفت بگم ک تقریبا اوایل مهرماه بوداگراشتباه نکنم درخواست لغو محرومیت برای کنکور99رو دادم باهزاااااار بدبختی و طی مراحل و کمک اینواونو بگذریمو بگذریمو بگذریم از فشارهاش...و دلیلمو نوشتم خلاصه منتظر جوابش از سمت سازمان سنجش بودم.بااینکه زندگیم پراز تلاطم و تنش و اتفاقای پشت سرهم بود و زیادیادم نیس چه اتفاقی چه تاریخی میفتاد..ولی فک کنم همون اوایل مهرماه بود.کنکور98که یادتونه اومدم ثبت نام کنمواون اتفاقا افتاد..تازه خلاصش بود..کنکور99 رو دیگه درخواست لغو دادم ببینم قبول میکنن یا ن)

در اومد گفت تو خیلی بزرگی ..تاحالا مراجعه کننده ای مثل تو نداشتم که این حرفارو بزنه

فکرم : کاش بیشتر راجبم توضیح بده کااااشششش

گفت: خوشحال میشم کمکت کنم(حالت چهرش یجوری بود و معلوم بود ک داشت دقت میکرد.ازونا ک انگار طرف داره ذهنتو میخونه.نگاهش اینجوری بود)

اسموفامیلمو پرسید

خلاصه بعدش گفت شماره من روی در دفترم هست.سیوش کن و پیامم بده و بگو ک شما هستی تا هروقت نیاز داشتی من هستم

خیییلی خوشحال شدم گفتم ممنونم

شمارشوبرداشتمو رفتم خونمون...

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

گااااهی راجب رشته و گاهی راجب داداشم ازش سوال پرسیدم

بعدش یه شماره فرستاد گفت این خط دوممه شما ب این پیام بده.اینجا سرم شلوغه اولیا دیوونم کردن واسه همین زیاد انلاین نمیشم

فکرم: اوه...چه حرکتی...شماره خانوادگیش..

ولی چرا یه مرد 37 ساله باید با من همچین رفتاری داشته باشه نکنه نظر بد داره

*آنید خجالت بکش جای باباته(اغراق ... بابام 50سالشه)

انیدجون خیلی مونده

نامزدم بطور شاکی پیامم داده :|

نی نی سایت عامل شکست بعدیمه حالا ببینین😂😂😂

نامزدم بطور شاکی پیامم داده :| نی نی سایت عامل شکست بعدیمه حالا ببینین😂😂😂

اخی عزیزم.یموقع نیاد تاپیکات بخونه.اصلاخوب نیست گذشتت بدونه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

ولی اخه چرا

*شاید جذبش کردی.به عنوان یه ادمی ک به روانشناسیو اینا علاقه داره...

آنید مواظب باش و فاصله رو حفظ کن..

تو همین فکرا بودم ک سیو کردمو پروفایلش اومد بالاواسم...یه عکس با یه دختر بچه ی تقریبا 10 ساله..که استاتوسش راجب دخترش بود

فکرم:هوففف ایول..خیالم کمی راحت شد

پیام دادمو جواب سوالایی ک پرسیده بودمو داد

خلاصه دوستان

من یه سوال راجب کنکور ازش پرسیدم

دیدم خوند جواب نداد.منم چیزی نگفتم.

بعدش نوشت ک سلام سرم شلوغه اگر میخواین واسه جواب سوالتون بیاین مدرسه..

(داداشم غیرتی بودو میگفت ک وقتی اومدی مدرسه پسرای بی جنبه هی میگفتن اون دختره کیبوده و فلان..دیگه نیا مدرسمون....)

به اقاعه گفتم نمیتونم گفت شرمنده منم نمیتونم ...

من:😓

خلاصه یه روز با داداشم صحبت کردمو قرارگذاشتیم وقتی سرکلاس بودن برم و برگردم...

دوست نداشتم حس بدی بهش دست بده

وقتی رفتم،یک سااااعت ازم سوال میپرسید

از گذشته از وقتایی ک قلبم به درد میومد از چیزایی ک با خون و دل ازشون گذشتم

از فشارای ذهنی

از چیزای کلی ای که دیدم و نتایج و تجربه ها..(بطور خلاصه و مفید)

گفت یچیزی بگم؟

گفتم بفرمایین

گفت رفیق من میشی؟بخداوندیه خدا قسم..

فکرم: واااای....وایییییی.....

بفرما

یه تو زرد دیگه

این همه وایسادی با خون دل از دوستت ک فوت شده گفتی از گذشته دردناکت،این تو فکر چیه

من: متوجه منظورتون نمیشم

اون: لطفا بد برداشت نکن..منظورم رفیقه

دوست اجتماعی

من: چرا؟؟واسم عجیبه خیلیم عجیبه ک چطوری یه مشاور مدرسه با یه دختر21ساله

میخواد رفیق بشه

اون: تو 21 ساله ی عادی نیستی

من: ولی بازم واسم عجیبه

فکرم: آنید...سعی کن بفهمی چی تو ذهنش میگذره و هدفش چیه

به حرفاش دقت کن..به تک تک کلماتش دقت کن...

اون: درکت میکنم ک دختری مثل تو نتونه اعتماد کنه و به این راحتیا رفیق منه پیر نشه

من: نه من جسارت نکردم

فکرم : میگه رفیق منه پیر...این حرفش نشون دهنده چیزای خوبی نیست..میخواد ک تو بگی نه شما جوونو خوش بر و رویی و غیره

یهو یه پسر در زد اومد داخل ( در دفترش باز بود البته ) گفت اقای فلانی

من یه سری سوال دارم کی وقت دارین بعدا بیام بپرسم

اون: حالا برو نمیبینی خانم نشستن؟

فکرم : حس خوبی ندارم انید

اون: من فقط میخوام رفیقم باشیو گاهی بریم رستوران

فکرم: انید پاشو ...پاشو ک اینجا دیگه جای ما نیست

من: ن ممنون..من کار دارم باید برم

اون: ولی حیف شد

فکرم: بدو انید ..بدو که بی فایدس حرف زدن..بدو که اصلا حوصله تحمل این یکیو ندارم بدو

و توضیحات اون برا پیچوندن و عوض کردن حرفش...با حرفایی ک تک تکش مهندسی شده بود و از ذهنی بر میومد ک میدونه چی بگه ..

ولی من اینحرفا رو خوب میشناسم

دستشون واسم روعه

و رفتم خونمون

شمارشم پاک کردم

اون روز نشستم وسط اتاقتمو دیگه معدم یجوری میشد...ناراحت..

بعله...دنیای کثیفی ک یه ادم درستو زورش گرفت بذاره جلوی من

قبل از شروع به تعریف این داستان هم یه مسئله پیش اومد ک تو وات برا یه خانم این جریانموتعریف کردم ک بفهمه

مرتیکه رو ببین...

نامزدم بطور شاکی پیامم داده :| نی نی سایت عامل شکست بعدیمه حالا ببینین😂😂😂

سلام عزیزم🌷

آنید جان.....

نامزدت مهمتره اگر ناراحت شده ی وقت دیگر پیام بگذار

که خدایی نکرده کدورتی بینتون ایجاد نشه گلم

. من منتظرت میمونم.

البته هرجور خودت صلاح میدونی عمل کن😊