2777
2789
عنوان

چکار کنم همسرم جای خوابشو جدا نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 61 پست

مردا دیگ مرد نیستن 

چ لوس شدن 

جای زن و مرد عوض شده 😐

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا خوب روی تخت و کنار هم باشین بغلش نرو تو دلش نرو

خب زوایای دیگه موضوع را باید ببینید ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اعصابش خورده از من ناراحت بشه دیگه هیچی بچه ها رو دعوا میکنه و میره جدا میخوابه

واقعا مرد هامون فشار روحی و مالی زیادی رو تحمل میکنن ولی تو با عشقت و مهربونی هات ،خستگی هاشو ازش بگیر 

مرد ها با محبت کردن کاملا آروم میشن ،نگو نه من نمیگم و....چون من خودم مقاومت نشون میدادم ولی میبینم با محبت همه چیز تغییر میکنه 

برای رسیدنم به شهاب و برگشتنش دعا کنین
واقعا مرد هامون فشار روحی و مالی زیادی رو تحمل میکنن ولی تو با عشقت و مهربونی هات ،خستگی هاشو ازش بگ ...

ولی جوری نباشه که مادرانه باشه 

برای رسیدنم به شهاب و برگشتنش دعا کنین
اخه من خود خوری میکنم تا صبح خواب نمیرم

بی خیال منم مثل تو بودم اولین بار اینقدر تکرار شد که دیگه اگر اون پیشم باشه خوابم نمیبره الان هم شش ماهه از وقتی پسرم بدنیا اومده جدا می خوابیم کلا چکارش کنم مگه میشه کسی رو اجبار به کاری کرد 

😅😅 چرا ؟ خیلی مامان بزرگی نظر میدم ؟

نظرتون خوب بود ما هم خیلی وقتا رو یه تخت نمیخوابیم مخصوصا از وقتی بچه دومم دنیا اومده اولی حساس شده باباش پیش اون میخوابه ولی همه تو یه اتاقیم .

ولی جدا خوابیدن تو عصبانیت برام توجیح نداره....

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

میترسم بگم بفهمه حساسم بدتر کنه

نه بدتر نمیشه مردا هم بعضی وقتها نیاز به ناز کردن دارن اونا هم آدمن بهش نشون بده همیشه همراهشی که ازت خجالت نکشه و دوری نکنه

آرامش اعصابم خیلی مهمه برام اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیخام آرامشم بهم بخوره....🍀