2777
2789
عنوان

خانواده همسرم بهم تهمت زدن

391 بازدید | 26 پست

سلام برای خواهرشوهرم خاستگار اومد بعد خواهر شوهرم مریضه و دارو می خوره بعد برادر شوهرم به خانواده داماد گفته بعد اینا هم به اون کسی که معرفی کرده بود خواهرشوهرم گفته اون طرف  با مامان من دوست الان انداختن تقصیر من بهم تهمت زدن نمی دونم چی کار کنم 

ببخشید اصلا نفهمیدم چی نوشتی

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها،یعنی بهت تهمت زدن که تو به خواستگاره گفتی که خواهرشوهرت مریضه و دارو میخوره. درسته؟؟؟

خدا هرکس که تهمت میزنه رو لعنت کنه،به خاک سیاه بشینه.سقط بشه،ان شاء ‌الله.الهی آمین

برای کسی که ریشه داره،شاخ و برگ مهم نیست!
دوبار خوندم نفهمیدم فقط تا اونجا که به خانواده طرف گفتن دارومیخوره متوجه شدم

از این کانال های ازدواج هست من خواهر شوهر م معرفی کردم و اون صاحب کانال اشنامون بود بعد خواهر داماد گفته که دختره مریضه و کنسله و تموم شده رفته  صاحب کانال دوست مامانم بعد الان میگن تو گفتی به معرف که دختر مون مریضه

میگن که تو گفتی غشی وهمچی انداختن تقصیر من بهم تهمت زدن نمی دونم چی کار کنم   الان خاستگاری بهم ...

بنظرم وقتی ببخشید انقدر نفهمن ک بی دلیل همه چیو گردنت انداختن هر چقدرم توضیح بدی فایده نداره من بودم سکوت میکردم من خانواده شوهرم بهم گفتن دروغگو سکوت کردم و واگذارشون کردم ب روزگار چون ب شدت معتقدم زمین گرده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞