2777
2789
عنوان

اندر احوالات خونه تکونی

1181 بازدید | 102 پست

دوستای گلم بیایید اینجا از اوضاع و احوال خونه تکونی هاتون و حال و هوای خودتون تو این روزا بگید.

میدونم کرونا و گرونی ها همه مون رو داغون کرده ولی باید برا خودمون روحیه بسازیم

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

خودم اول بگم امروز پرده های سالن و پدیرایی رو شستم در سه مرحله اول با پودر پرسیل شستم و یه عالمه اب سیاه ازش در اومد. بعد با صابون شستم عالی بود بعدم با مایع لباسشویی الانم تو سبد داره ابش میره فردا میبرم خشک شویی اتو کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز رفتم لبامو ژل زدم دماغمو فیلر زدم سربالا کردم موهامم ی مدل خفن کوتاه کردم,از خوشحال رو ابرام,چون همشون دقیقا اونجوری شدن ک میخواستم و همه ازم تعریف میکنن

گرچه خیلی لبم درد میکنه فعلا😢

من نمیدونم چرا اصلااااااا حال و هوای قبل عیدو ندارم اصلا واسه این عید ذوق زده نیستم  ای کاش س ...

خودت برا خودت و خانواده دوق بساز  ما خانم ها باید حال و هوای خونه رو شاد کنیم. 

اگه دوستان بیان هین حا میتونیم به هم راهکار بدیم برای حال و هوای بهاری بیشتر

من امروز رفتم لبامو ژل زدم دماغمو فیلر زدم سربالا کردم موهامم ی مدل خفن کوتاه کردم,از خوشحال رو ابرا ...

چه عالی مبارک باشه به سلامتی و دل خوش

دررش هم خوب میشه اشکال نداره

من امروز رفتم لبامو ژل زدم دماغمو فیلر زدم سربالا کردم موهامم ی مدل خفن کوتاه کردم,از خوشحال رو ابرا ...

عززززیزم 😍😍 این پیامتو خوندم نمیدونم چرا منم به جات ذوق کردم .همیشه همین قدر شاد باشی و به خودت برسی ❤

چه عالی مبارک باشه به سلامتی و دل خوش دررش هم خوب میشه اشکال نداره

مرسی عزیزم😍

امسالم مثه پارسال هیچ جا نمیرم عید دیدنی حتی مسافرت نرفتم و نمیرم

ولی بخاطر دل خودم و شوهرم اینکارا رو کردم

عززززیزم 😍😍 این پیامتو خوندم نمیدونم چرا منم به جات ذوق کردم .همیشه همین قدر شاد باشی و به خودت بر ...

مرسی عزیزم😍

اصن واسه عید زیاد ذوق ندارم چون قرار نیس جایی برم

ولی اینکارو بخاطر دل خودم و شوهرم کردم