2777
2789
عنوان

سوال دارم خانم ها در مورد مهمونی

233 بازدید | 33 پست

برای یه مهمونی 40 نفره چه غذاها و دسر ها و پیش غذاهایی مناسبه؟ 

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊

اگه برا الان میگی کروناس🚶‍♀️

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ژله 

سالاد اندونزی 

ماهی 

یا مرغ شکم پر 

قرمع سبزی یا قیمه 

فسنجون 

یا زرشک پلو با مرغ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش غدا سوپ بده یا دلمه که همه دوست دارن

غذای اصلیتم چلو مرغ با قابلی با گوشت گوسفندی که شیکتر باشه 

دسرم کیک شکلاتی با چایی بابونه و ژله درست کن 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
چه خبره😧

ن فقط معرفی کردم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سوپ درست کن.

بستگی داره مهمونات کیا باشن.

مثلا اینکه دفعه اوله میان یا اینکه باهاشون رودرواسی داری یا اینجور چیزا....

اگه دفعه اوله که غذا برنجی بذار،اگه نه مثلا فینگرفود درست کن جذابه.

چند مدل غذا.

الویه، کشک بادمجون،کوکو قالبی،

لطفا نفرمایید کرونا هست و فاصله اجتماعی و اینها باید رعایت بشه، چون اینم مثل حجاب کاملا یه مسئله شخصیه، شما هم سرتون تو کار خودتون باشه، و دیگران رو قصاوت نکنید هر وقتم نکیر و منکر اومدن گفتن باعت شدی 100 نفر بمیرن فقط و فقط من باید جواب بدم نه شما

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊

من خودم باشم 

زرشک پلو یا جوجه کباب 

فینگر فود و دیس سبزیجات و ساندویچ سردی هم درست می‌کنم 

دسر هم من دسر لیوانی درست می‌کنم و کیک بستنی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
ژله  سالاد اندونزی  ماهی  یا مرغ شکم پر  قرمع سبزی یا قیمه  فسنجون&nbs ...

خدا وکیلی چی گفتی ها

ماهی برا ۴۰ نفر؟؟؟

چقدر باید بایسته ماهی سرخ کنه؟ بعدم اصلا همه پسند نیست. برا این همه مهمون بخواد ماهی سرخ کنه تا یکماه بوی ماهی تو خونه شون هست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.