2777
2789

بابام این اخلاقو از جوونی داره....این روزا هم مامانم داره ارثیه شو میگیره بابام صاف میزاره کف دست مامانش ...مادربزرگمم از حسودیش به مامانم نیش و طعنه میزنه...هرچی مامانم میگه نگو بابام گوش نمیده الانم خیلی بد دعواشون شد😑😑😑😑واقعا چرا تشخیص نمیده چیو بگه و چیو نگه...این فقط یه موردش بود

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان حامله ام به بابام نگفتم چون میره به همه میگه...هرچی هم بگیم هنوز زوده و فلان بازم کار خودشو میکنه

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

بابای خدابیامرز منم همینجوری بود دقیقا

پز نمیداد از رو سادگیش میگفت اونام حسادت میکردن 

بعد فوتش راجب خریداش بما نیش و طعنه میزنن خواهراش

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
بهترین راه اینکه هیچی بهش نگید تا حصول نتیجه

همین کارو میکنیم ولی یه سری چیزا قابل پنهان کردن نیس....مامانمم حرص میخوره