2777
2789
عنوان

تشخیص بیماری سلیاک😭😭😭

241 بازدید | 10 پست

بچه ها توروخدا بیان تاپیک قبلیمو بخونین 

من اشتها ندارم و همه چی رو دلم انگار میمونه تا دلتون بخواد متخصص و دکتر رفتم دیروز تشخیص سلیاک دادن ازمایششو دادم .۲۴ م جوابش میاد بچه ها ۸ کیلو کم کردم 

توروخدا بیاین تجربه تو نو بگین چکار کنم دادم ذره ذره اب میشم

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4438333/عکس-دو-مدل-ارکوپال-جهیزیه-عروس?postId=138629090هرکس اینو گزارش بزنه 5 صلوات و ایته الکرسی ب نیتش میخونم

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم عزیزم بمون دکترت نظر بده 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بیماری سلیاک حساسیت به پروتئینی هست که درون گندم و جو هست غذا رو همرا نون نخور 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
سلیاک چیه چطور میشی

هیچی نمخوام بخورم هر چی هم بخورم انگار بم نمیچسبه معذرت میخوام 

مدفوعم بدبو و نارنجی

البته ازمایش خون میگه ک میکروب معده هم دارم

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
بیماری سلیاک حساسیت به پروتئینی هست که درون گندم و جو هست غذا رو همرا نون نخور 

میگن حتی ی مولکول گلوتن هم نباید ب بدنم برسه

میگن حتی ی مولکول گلوتن هم نباید ب بدنم برسه

با یه  جستجو توی گوگل غدا هارو پیدا کن و نخور 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی