2777
2789
عنوان

بیاید کمک

43 بازدید | 10 پست

من سر حقوقم  که یازده روزه گذشته ندادن، دیشب به کارفرمام خیلی محترمانه پیام دادم با کلی عذرخواهی که من به یه مشکلی خوردم بیشتر از این بابت حقوق بهمن نمیتونم صبر کنم، پرسید با تعجب که حقوقتو هنوز واریز نکردیم؟!!! چرا زودتر نگفتی 😳

منم گفتم واس اینکه گفتم مشغله کاری دارید بالاخره که قراره واریز کنید... دیگه هیچی نگفت و هنوزم ک هنوزه پولو نریخته چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاش کن بگو لطفاً پولم و بده همین حالا😊

اخه نمیتونم بی احترامی کنم، ادم محترمی هستش برام، بی انصافم نیست، تو یه سالو نیم که اینجام این اولین باره که این اتفاق افتاده

اخه نمیتونم بی احترامی کنم، ادم محترمی هستش برام، بی انصافم نیست، تو یه سالو نیم که اینجام این اولین ...

عشقم نگفتم بی احترامی

حقوقت و میخوای بی احترامی نیست که

کار اون بی احترامیه که با وجود اینکه بهش گفتی خودش و زده به اون راه یا اصلاً یادش رفته،اون نباید بذاره کارمندش بگه،والا شب عیده به جای اینکه هوای کارمنداش و داشته باشه ...

🙏خدا جونم دل همه رو شاد کن دل همه منتظرا مخصوصاً مامانای آینده نی نی سایت
عشقم نگفتم بی احترامی حقوقت و میخوای بی احترامی نیست که کار اون بی احترامیه که با وجود اینکه بهش گ ...

بخدا 😔

نمیدونم چرا اینطوری میکنن، ماهه پیش از یکی دویست تومن قرض کردم قرار بود این ماه بدم بهش،حالا اون هیچی نمیگه ولی خب منم دوس ندارم اینطوری به کسی بدهکار بمونم... 

بخدا 😔 نمیدونم چرا اینطوری میکنن، ماهه پیش از یکی دویست تومن قرض کردم قرار بود این ماه بدم بهش،حال ...

اگه میخوای تا آخر هفته صبر کن،انشاالله که بریزه اگه نه برای شنبه بهش بگو ببخشید دوست ندارم مجدد بگم من روی حقوقم برنامه ریزی میکنم مثل همه

پس لطفاً امروز پولم و واریز کنید

نزاره بمونه با حقوق اسفند بگه شب عیده کم اوردم والا داداشم همینجوری چند ماه پولش و ندادن آخرم اومد بیرون هنوز پولش و نگرفته

حااا انشاالله برا تو اینجوری نشه،اما شب عیده باید عیدی هم بده مثلاً

اگه میخوای تا آخر هفته صبر کن،انشاالله که بریزه اگه نه برای شنبه بهش بگو ببخشید دوست ندارم مجدد بگم ...

اره، من هی نمیخوام هیچی بگم، خودمم خجالت میکشم آخه بگم پولمو بده 😔 

اره، من هی نمیخوام هیچی بگم، خودمم خجالت میکشم آخه بگم پولمو بده 😔 

به خدا حق آدمایی که ملاحظه میکنن همیشه پایمال میشه تو همه ی موقعیت ها اجتماعی خانواده....