2777
2789
عنوان

گرفتن بچه از پوشک😣

162 بازدید | 18 پست

سلام خانوما...من بچمو ۳ماه از پوشک گرفتم ولی چه گرفتنی🙁

هر دفعه که من ببرمش دستشویی جیش میکنه اگه نبرمش تو شلوارش کار خرابی میکنه..اصلا نمیگه جیش دارم..کارشو میکنه میره جلوی دستشویی وایمیسته.😐خسته شدم کلافه شدم انقد شلوارو شرت شستم روزی دوسه بار لباساشو کثیف میکنه...خودم در طول یکساعت ۲ تا ۴ بار میبرمش دستشویی که خودشو کثیف نکنه...اولا زیاد دعواش نمیکردم میگفتم بچس نمیفهمه و الان واقعا کم اوردم دعواش نمیکنم ولی بهش گوشزد میکنم نباید شلوارشو کثیف کنه ولی باز هیچی به هیچی یعنی در طول سه ماه من نتونستم به بچه یاد بدم که بگه جیش دارم😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داره میشه دوسالش  حرف هم وقتی میگم بگو جیش خیلی راحت کلماتو میگه ولی باز تو شلوارش کار خرابی می ...

اوووووو چقدر داری زود میگیری من پسرم دو ساله و ۷ ماهشه تازه میخوام بعد از عید بگیرمش که نه به خودش فشار بیاد نه به من 

اگه به خاطر حرف بقیه اینکارو شروع کردی اشتباه محضه مگر اینکه خودت بچتو بشناسی که آمادگی داره یانه

از سال ۹۵ تا عید ۹۹ خواننده خاموش بودم😜 فروردین ۹۹ عضو شدم تا دوهفته پیش که دیگه نتونستم وارد کاربریم بشم😏 این کاربری جدیدمه🙂🙂
اوووووو چقدر داری زود میگیری من پسرم دو ساله و ۷ ماهشه تازه میخوام بعد از عید بگیرمش که نه به خودش ف ...

اونطور که تحقیق کردم امادگیشو داشت...اصلا برای رفتن به دستشویی بد قلقی نمیکنه خیلی راحت میره..از پوشکم بدش میاد دوست داره ازاد باشه