2777
2789

۲ماهه‌قهریم(تو‌خونه‌ی‌خودم‌البته)جام‌رو‌جدا‌کردم

رابطه‌ی ج....هم‌نداریم. اولین‌باره‌انقدر‌طولانی

اوایل‌تو‌قهرهامون‌‌اون‌پیشقدم‌‌میشد؛ 

این‌اواخر‌چند‌باری‌من‌‌پیشقدم‌شدم‌برا‌آشتی

حس‌میکنم‌بد‌عادت‌شده،منتظره‌من‌برم‌منت‌کشی

گاهی‌وقتا‌به‌سرم‌میزنه‌برم‌باهاش‌حرف‌بزنم،بعد‌پشیمون

میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور موضوع مشکلات با قهر اینا حل نداره بدترین موضوعات دیگ هم پیش آورده منطقی بشینین رودرو مشکلات ها حل کنین نه باقهر 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اصبا اهل گفتو‌گونیست،همش‌فرار‌میکنه‌از حرف‌زدن‌از طرح‌مشکل

پس تصمیم جدی بگیر اقدام برسون یا با همین موضوع کنار بیا ادامه زندگی تو داشته باش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چقدر شبیه منی 

ولی من یکماهه باهام حرف می‌زنیم ولی با دعوا و خشم حالا حالا هم نمی‌خوام آشتی کنم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

امشب جاتو جدا ننداز . کنارش بخواب خودش میاد برا آشتی. بعد که آشتی شدین حرف بزنین درباره ی مشکلتون.

یه اشتباهت هم اینه که قهر کردی جاتو جدا نکن . قهر باش ولی همونجا بخواب

همیشه رفتارای قشنگ‌،بهتر از حرفای قشنگه...