2777
2789

عمم زنگ زده که دارم برات خورشت درست میکنم تو ظرف های کوچیک میریزم بذار فریزر هروقت خواستی گرم کن   نمیدونم آجیل و ... هم پوست کندم تو فلان ظرف ها ریختم برات .اتوی موی سفری خریدم و ...

۴ ساله خوابگاهیم و هرسال عمه هام تدارک میبینن . مامانم چی ؟؟ هیچی . واقعا هیچکاری نمیکنه حتی سال اول به من نگفت رو تختی و ملحفه باید ببرم برای خوابگاه ! 

ناراحتمممممممممم خیلیی خیلی خیلییی 

عمه هات چقدر فرشتن

عیب نداره مادرت به فک. نیست درعوض عمه ی خوبی داری

۹۹درصد از این فک و فامیلا ندارن

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییی بازتو عمه هات به فکرتن

برا من هیچ کسی هیچ کاری نکرد

همیشه خودم تنهایی وسایل جمع میکردم

میرفتم هیچ وقت غذای فریز هم نداد بهم

ولی هم اتاقیام‌و دوستام میاوردن همیشه

تازه توراه بودنی هم زنگ نمیزد ببینه رسیدم یا نه.خودم میزنگیدم

چه عمه ای خوبی

من عمه هام بشدت بدن

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
هیییی بازتو عمه هات به فکرتنبرا من هیچ کسی هیچ کاری نکردهمیشه خودم تنهایی وسایل جمع میکردممیرفتم هیچ ...

منم خودم وسیله جمع میکنم 

سال اول اصلا بهم نگفت باید فلان چیز رو ببری ها ! 

من فقط لباس برداشتم و رفتم . اونجا رسیدم دیدم رو تختی نیازه بالش نیازه دمپایی و نمیدونم تابه و قابلمه و ... هم نیازه 

منم خودم وسیله جمع میکنم سال اول اصلا بهم نگفت باید فلان چیز رو ببری ها ! من فقط لباس برداشتم و رفتم ...

احتمالا اونم حواسش نبوده

منم دمپایی و بعضی چیزا نمیدونستمدفعه اول

خداعمه هاتوبرات نگه داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دم همه‌هات گرم چه عمه‌هایی. کیف کردم😍

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

حالا بار اول و شاید اونم نمی‌دونسته چون لابد تجربش  و نداره، چون این چیزا رو باید رفته باشی که بدونی

ولی در ادامه حداقل عمه هات و که دید دیگه باید به غرورش حداقل برمیخورد و به کارایی میکرد 😕

خب خدا در عوض با عمه هات برات جبران کرده،خیلی خوب هم جبران کرده

خیلیا که نه مادرشون به فکرشونه نه کسی دیگه

کسیو می شناسم سالهاست دانشجو شهر دیگه ایه،ندیدم یکبار مادرش براش یه ظرف غذایی چیزی برای خوابگاهش بذاره، حتی یکبار تو این همه سال از لیسانس تا دکترا...بقیه هم که مسلما هیچی

عمه های شما پدیده های نادرین،قدرشونو بدون

خدارو هم شکر کن.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️