عمم زنگ زده که دارم برات خورشت درست میکنم تو ظرف های کوچیک میریزم بذار فریزر هروقت خواستی گرم کن نمیدونم آجیل و ... هم پوست کندم تو فلان ظرف ها ریختم برات .اتوی موی سفری خریدم و ...
۴ ساله خوابگاهیم و هرسال عمه هام تدارک میبینن . مامانم چی ؟؟ هیچی . واقعا هیچکاری نمیکنه حتی سال اول به من نگفت رو تختی و ملحفه باید ببرم برای خوابگاه !
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همهچیز پیچیده بود. چطور یهسری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...
خب خدا در عوض با عمه هات برات جبران کرده،خیلی خوب هم جبران کرده
خیلیا که نه مادرشون به فکرشونه نه کسی دیگه
کسیو می شناسم سالهاست دانشجو شهر دیگه ایه،ندیدم یکبار مادرش براش یه ظرف غذایی چیزی برای خوابگاهش بذاره، حتی یکبار تو این همه سال از لیسانس تا دکترا...بقیه هم که مسلما هیچی
عمه های شما پدیده های نادرین،قدرشونو بدون
خدارو هم شکر کن.
برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️