2777
2789
چرا اخه 🥺میخواستم بیشتر ازت شناخت پیدا کنم تا شاید بتونم راهی پیدا کنم 

من فقط تلگرام دارم میتونم ایدیمو بدم تا کمکم کنی البته نمیخواممزاحم شما شم زندگی من هیچ قشنگی برای تعریف کرن نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط تلگرام دارم میتونم ایدیمو بدم تا کمکم کنی البته نمیخواممزاحم شما شم زندگی من هیچ قشنگی برای ت ...

تل ندارم عزیزم 🥺چرا با اسم ورسم ناشناس یه کاربری درست نمیکنی برا خودت اینجا که درد ودل کنی و شاید واقعا راهی پیدا بشه خیلیا اینجا راهنمایی می کنن ادمو

ممنون. اینها الان به بورس مرتبط بودن یا جدا هستن??منظورتون از مول چیه?

مول همون پوله ولی اشتباه تایپی کردم

نه بورس رو تو سامانه سجام ثبت نام میکنی بعد میری پیشخوان تا ثبت نام کامل کنن و بعد که کد اومد میری سهام میبازی اما تا جایی که میخواین ریسک نکنین فقط ارز اولیه بخرین و بعد کمی سود بفروشین و بعد که فروختین تا ارز اولیه جدید نیومده سهم نخرین

این اجناسی که میگم همون لباس و غذا و چیزایه که میپوشین و میخورین 

مثلا لباس ارزون بخرین یه کم تو قیمت بلاتر بفروشین و دوباره با همون پول و سودش این کار رو انجام بدین (دقیقا مثل مغازه ها) البته باید بتونین جنسی که میزارین رو تو قیمت خوب بخرین و بتونین مشتری هم پیدا کنین

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
اگه کار تایپ بلدی کار تایپ بگیر

کار تایپ داری برا من ؟

ولی این تبلیغاتی که برا ثبت نام پول میگیرن اصلا قبول ندارم چون تقویت از دم همشون کلاهبردارن

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
نه بله  اجازه ندارم تا در حیاطم برم

وضع مالی خونواده چطوره؟

چقدر بهت ماهیانه پول میدن؟ همون ۱۰۰ تومن؟

سعی کن فقط افسرده نشی و با دعا و نماز آرامش بده به خودت و با اینکار اون دنیا هم ان شاءالله سعادتمند میشی

خودم هم وضع خانوادگی و ... بدی دارم اما چون درونگرا هستم و تنهایی رو دوس دارم و با نماز و ... احساس آرامش و خوشبختی دارم

مول همون پوله ولی اشتباه تایپی کردم نه بورس رو تو سامانه سجام ثبت نام میکنی بعد میری پیشخوان تا ثبت ...

ممنون ازتون. 🙏🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
 وضع مالی خونواده چطوره؟ چقدر بهت ماهیانه پول میدن؟ همون ۱۰۰ تومن؟ سعی کن فقط افسرده نشی و با ...

چون درونگرا هستم

بازم اشتباه تایپی و اشتباه رو  اصلاح کردم

تایپ بلد نیستم 

برادری چیزی داری؟

سنش چقدره؟

با هم چطورین؟

چون اگه بخوای جنس بخری و بفروشی چون اجازه خروج نداری نمیتونی بفروشی

ممنون. اینها الان به بورس مرتبط بودن یا جدا هستن??منظورتون از مول چیه?

https://ihadaf.com/مراحل-خرید-سهام-عرضه-اولیه/

ممنون

خواستین جنس بخرین و بفروشین بگو تا جنس خوب شاید تونستم تو دیجی کالا پیدا کنم

البته جه کالایی رو میخوای هم بگو تا بگردم

این کد باارزشی هم استفاده نکنی تا آخر عمر داریش شاید بلاخره ی ها روی لازم شد

قبلا ثبت نامش ۵۰ هزار بود الان نمیدونم چقدره

خواستین جنس بخرین و بفروشین بگو تا جنس خوب شاید تونستم تو دیجی کالا پیدا کنم البته جه کالایی رو میخ ...

ممنون. فعلا باید فکر کنم درموردش. بستگی به سرمایش داره چقدر بخواد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم