2777
2789
عنوان

آدم میاد نی نی سایت شاید آروم شه بدتر رعشه میگیره ... بدترین تاپیکا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک  اونی که بچه ش تو استخر مرده کجاست؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

همین کسایی که اینجا آدم رو میخورن و سلیطه بازی در میارن (بعضی کاربران)

تو دنیای واقعی مثل موش هستن زبونشون ته حلقشون گیر میکنه حالا 

شاخ بازیاشون رو فقط برای ما پشت گوشی میارن 

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!

من چند وقت پیش داستان زندگیه یه نفر رو خوندم کلی نشستم گریه کردم بعد فهمیدم الکی بود حیفه اشکام کور شدم

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

اینترنت یه چیز عجیبی شده. یه عده روانی و فراری از دنیای واقعی داره رشد می ده. شما خیلی دقت نکن به ا ...

وای منم هیمشه به این فکر میکنم که چند سال دیگه چقدر این محیط ها نقد خواهد شد ... مخصوصن اینستاگرام ... اون خودش جوری به من انرژی منفی میداد و خیلی نامحسوس روانمو تحت تاثیر قرار داده بود که کلن پیج و اکانتمو دیلیت کردم ... شاید براتون عجیب باشه ... ولی نفرت دارم از اینستاگرام ... یه جور بدی بدون اینکه اصلن خودت متوجه بشی روانتو مریض میکنه ...

.... 

منکه کنکوریم وقتای استراحتم واسه اینکه دلم باز شه و اینکه وقتی صحبت میکنم حس میکنم ذهنم فعال میشه به این خاطر میام نینیسایت ولی نباید تاپیکای جنسی بزارن من که خودم هیچ وقت باز نمیکنم ولی از اسمش حالم بد میشه خو نباید بزارن این همه چیزای مثبت هست تو دنیا

منم یه مدت حالمو بعضی تاپیکا خراب میکرد تا چند وقت نیومدم الانم که میام سعی میکنم به عنوانش دقت کنم بعد برم بخونم آدم یه تاپیکایی رو میبینه واقعا روی اعصابش تاثیر میزاره من تا حدی بودم که شوهرم ازم خواهش میکرد که نیام الانم نمیدونه بعضی وقتا سرمیزنم وگرنه بازم نمیزاشت 

تاپیک بغلی میگفت دوتومن بابام بهم پول داده هیچی نمیشه باهاش کرد فقط رنگ موهام 1 تومنه وکاشت ناخن و مژه 2 تومن رو میبره اونوقت لباسامو چیکار کنم. حقیقتا تشتکام دارن یکی یکی میپرن😐😐😐😐😐🤦‍♀️

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد