2777
2789

حضوری میشه؟ یکی از استادامون گفته بود که امتحانات این ترم شاید حضوری باشه اما یه استاد دیگه هم گفته بود که حالا حالا ها حضوری نمیشه.

من باید تو خوابگاه بمونم یعنی با این شرایط واقعا امکانش هست؟ در ضمن اگه تجربه ای از خوابگاه دارید از خاطرات خوب و بدش هم بگید😊 من اصلا حس خوبی به خوابگاه ندارم البته هنوز تجربش نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشجو نیستم ینی یک شکست داشتم توی کنکور الان پشت کنکوری ام دوران دبیرستان خوابگاه بودم با اینکه با بچه ها خیلی خوب بود ولی دلتنگی به من فشار میاورد من اصن خوابگاه ندددوست🤒🤒

خوابگاه  

حسودی بچه ها، دعوا، غریبی، آزادی، خوشگذرانی، چشم خوردن، درس خوب خوندن، گشنگی، غذا یا خامه یا سوخته،... 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

برام جای سوال که چطور تو خوابگاه با اون همه سروصدا میشه درس خوند

کتابخونه داره

باید هماتاقیات رو درست انتخاب کنی

اونجا دوست بد هم زیاده باید خیلی تحت تاثیر بقیه نباشی و به هدفت فکر کنی وگرنه فقط خوش میگذره و بهت سال های عمرت که میتونی چیز یاد بگیری میره

خیالت راحت تا زمانی که همه واکسن نزنن حضوری نمیشه یعنی ۱۴۰۰ هم کلا آنلاینه

City of stars💫are you shining just for me?city of stars there's so much that I can't see.who knows?I felt it from the first embrace i shared with you..that now our dreams they've finally come true🍀