2821
2789
عنوان

لک در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 27 پست
هیچ دلیلی نیاورد برام 6 هفته و سه روز بودم. قبلش لک بژ خیلی کم داشتم.نمیدونم بخاطر چی بود.اما بچه م ...

می فهممت دوبار این اتفاق برام افتاده.اصلا عادی نیست.برو دکتر بگو می خواهم همه ازمایش های ایمنی انعقادی بدم برای همسرتم حتما بره ازمایش اسپرم.

فقط اسرار کن تا همه ازمایش ها ندادی اقدام نکن.

استرس هم نداشته باش توکل به خدا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از خودت مراقبت کن کار زیاد اصلا خوب نیس . هیچ کس از زنه حامله ووقع نداره خونش خیلی تمیز باشه . وسایل ...

نه عزیزم ممنون نظر دادی.درست میگی باید استراحت مطلق باشم از این به بعد.

خوشبخت باشین

نه اول عید باید برم.

من هفته دیگه میرم . قلب بچم هم صداشو میزارن ؟ من تک فرزندم و هیچ کسی رو ندارم که برام توضیح بده که کی باید برم غربالگری . دکترم هم سرش شلوغه و صدتا کار میکنه و جواب درست نمیده تو سایت ها هم هر کدوم یک چیزی میگن و همو نقض میکنن . مادر و مادرشوهرم هر چی میگم میگن طبیعیه و اصلا زمان اونا هیچی ممنوعیت نداشته مثلا زعفرون بهم دادن خوردم . جیگر دادن . و خلاصه دوتا کتابم خریدم به هیچی نرسیدم کتاب ریحانه بهشتی و مادر کافی و ۹ ماه انتظار . کسی میتونه اینجا اطلاعات درستی بده و یا اگه مشهدی هستن بهم کمک کنن برم به یک دکتر خوب مراجعه کنم ... ببخشید وقتتون میگیرم . 

من هفته دیگه میرم . قلب بچم هم صداشو میزارن ؟ من تک فرزندم و هیچ کسی رو ندارم که برام توضیح بده که ک ...

الان هفته چند هستی؟؟؟

باید 8 هفته بری واسه تشکیل قلب ک من هفته قبل رفتم بعد 12 هفته بری غربالگری .الان دکترت کیه؟؟

منم مشهدیم هر چی سوال داری بپرس خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

الان هفته چند هستی؟؟؟ باید 8 هفته بری واسه تشکیل قلب ک من هفته قبل رفتم بعد 12 هفته بری غربالگری .ا ...

هفته ۱۱ هستم . هفته ۸ رفتم صداشو نگذاشتن . دکتر خوب میشناسید ؟ که سرش خلوت باشه دکتر خوبیم باشه بره بیمارستان پاستور ؟ دکتر خیلی خوبی باشه . من چند تا دکتر رفتم که همشون بی اعصاب و الکی خرج تراش هستن و اصلا به حرفم گوش نمیدن

هفته ۱۱ هستم . هفته ۸ رفتم صداشو نگذاشتن . دکتر خوب میشناسید ؟ که سرش خلوت باشه دکتر خوبیم باشه بره ...

من دکترم شیبانی واقعا دکتر خوبیه .بیمارستانش هم سینا و مهر.البته فقط سز می کنه.

دفعه اول باید 7 صبح بری وقت بگیری.ولی واسه حامله ها ماما داره خیلی خوب توضیح میده.

باید سنو صدا قلب میزاشت برات.

من دکترم شیبانی واقعا دکتر خوبیه .بیمارستانش هم سینا و مهر.البته فقط سز می کنه. دفعه اول باید 7 صبح ...

من زایمان طبیعی میخام مهر و سینا متنفرم . دوتا از دوستام یکی سینا رفت دوسال پیش که بچه قبلیش طبیعی  رایگان تو ام البنین به دنیا اورد میگفت سینا از ام البنین بدتره . واسه سز خوبه . مهر هم که دوستم رفت اونم طبیعی راضی بود ولی من پشت در منتظر بودم هیچ کدوم راضی نبودند 

من زایمان طبیعی میخام مهر و سینا متنفرم . دوتا از دوستام یکی سینا رفت دوسال پیش که بچه قبلیش طبیعی & ...

خب طبیعی بخواهی ماه اخر خودش یک دکتر دیگه می فرسته اون باید ببینی کدوم بیمارستان هست

خب طبیعی بخواهی ماه اخر خودش یک دکتر دیگه می فرسته اون باید ببینی کدوم بیمارستان هست

نه میخام برم جای یک دکتر که از اول تا اخر باهاش باشم وگرنه دکترای زیادی رو میشناسم که ارتروز دارند خیلی خوبن مثل منیره پور جواد ولی واسه زایمان خودشون نمیان