سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من هفته دیگه میرم . قلب بچم هم صداشو میزارن ؟ من تک فرزندم و هیچ کسی رو ندارم که برام توضیح بده که کی باید برم غربالگری . دکترم هم سرش شلوغه و صدتا کار میکنه و جواب درست نمیده تو سایت ها هم هر کدوم یک چیزی میگن و همو نقض میکنن . مادر و مادرشوهرم هر چی میگم میگن طبیعیه و اصلا زمان اونا هیچی ممنوعیت نداشته مثلا زعفرون بهم دادن خوردم . جیگر دادن . و خلاصه دوتا کتابم خریدم به هیچی نرسیدم کتاب ریحانه بهشتی و مادر کافی و ۹ ماه انتظار . کسی میتونه اینجا اطلاعات درستی بده و یا اگه مشهدی هستن بهم کمک کنن برم به یک دکتر خوب مراجعه کنم ... ببخشید وقتتون میگیرم .
الان هفته چند هستی؟؟؟ باید 8 هفته بری واسه تشکیل قلب ک من هفته قبل رفتم بعد 12 هفته بری غربالگری .ا ...
هفته ۱۱ هستم . هفته ۸ رفتم صداشو نگذاشتن . دکتر خوب میشناسید ؟ که سرش خلوت باشه دکتر خوبیم باشه بره بیمارستان پاستور ؟ دکتر خیلی خوبی باشه . من چند تا دکتر رفتم که همشون بی اعصاب و الکی خرج تراش هستن و اصلا به حرفم گوش نمیدن
من دکترم شیبانی واقعا دکتر خوبیه .بیمارستانش هم سینا و مهر.البته فقط سز می کنه. دفعه اول باید 7 صبح ...
من زایمان طبیعی میخام مهر و سینا متنفرم . دوتا از دوستام یکی سینا رفت دوسال پیش که بچه قبلیش طبیعی رایگان تو ام البنین به دنیا اورد میگفت سینا از ام البنین بدتره . واسه سز خوبه . مهر هم که دوستم رفت اونم طبیعی راضی بود ولی من پشت در منتظر بودم هیچ کدوم راضی نبودند
خب طبیعی بخواهی ماه اخر خودش یک دکتر دیگه می فرسته اون باید ببینی کدوم بیمارستان هست
نه میخام برم جای یک دکتر که از اول تا اخر باهاش باشم وگرنه دکترای زیادی رو میشناسم که ارتروز دارند خیلی خوبن مثل منیره پور جواد ولی واسه زایمان خودشون نمیان