2821
2789
عنوان

لک در بارداری

124 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من 9 هفته ام 2 تا سقط داشتم.دیشب لک دیدم یعنی صبح ک بیدار شدم لباس زیرم 2 تا لک قرمز داشت.

دکترم گفت استراحت کن اگه درد داری یا خون بود بیا سنو.

کسی همچین تجربه دیدن لک خون داشته و چیز جدی نبوده باشه

بهت شیاف نداد؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استراحت کن شیاف رو قطع نکن استرس برات سم هست 

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
نگفت سقط ها  برا چی بوده؟ من هم خونریزی کردم و قلب جنین ایستاد

همسرم اسپرم ضعیف بود قبل این حاملگی مداوا شد.

چقدر بد متاسفم برات.چند هفته بودی؟

حتما تا دلیلش نفهمیدی اقدام نکن.

زنگ زدم بهش چون هفته قبل سنو دادم و همچی خوب بود گفت شیاف مصرف کن. دیشب هم استفاده کردم .الان هم لک ...

شماهم شیاف استفاده میکنید بعد لباس زیرتون خیس میشه؟ حس میکنم تمام شیاف آب میشه و میاد بیرون

عزیزم منم یک ۵ یا ۶ قطره لک داشتم رفتم سونو و دکترم گفت یا احتمالا به خاطر نزدیکی یا کمبود قرص اهن بوده و خدارو شکر هیچی نبود و فقط با استراحت و خوردن قرص اهن حل شد . نگران لک نباش چیز طبیعی هست عزیزم

شماهم شیاف استفاده میکنید بعد لباس زیرتون خیس میشه؟ حس میکنم تمام شیاف آب میشه و میاد بیرون

نه شیاف کامل استفاده کردم.

صبح ساعت 4 لک زیاد دیدم لباسم کثیف شد ولی بعدش در حد دستمال لک میوفته کم شد.

عزیزم منم یک ۵ یا ۶ قطره لک داشتم رفتم سونو و دکترم گفت یا احتمالا به خاطر نزدیکی یا کمبود قرص اهن ب ...

ممنون عزیزم انشاالله هر دو مون نی نی هامون سالم بغل کنیم.

اره منم چند هفته پیش نزدیکی داشتم لک دیدم دکتر شیاف و امپول داد.

دیشب یکم زیاد کار کردم فکر کنم واسه همون بوده.

همسرم اسپرم ضعیف بود قبل این حاملگی مداوا شد. چقدر بد متاسفم برات.چند هفته بودی؟ حتما تا دلیلش نفه ...

هیچ دلیلی نیاورد برام 6 هفته و سه روز بودم. قبلش لک بژ خیلی کم داشتم.نمیدونم بخاطر چی بود.اما بچه م قلب هم داشت. من ماه دوم اقدامم باردار شدم. چطوری بفهمم بنظرت .میگفت بارداری اول طبیعیه سقط شه . یعنی اینهمه آدم که همون بارداری اول شون موفقه غیرطبیعین؟؟؟ خیلی غصه میخورم من.

ممنون عزیزم انشاالله هر دو مون نی نی هامون سالم بغل کنیم. اره منم چند هفته پیش نزدیکی داشتم لک دیدم ...

از خودت مراقبت کن کار زیاد اصلا خوب نیس . هیچ کس از زنه حامله ووقع نداره خونش خیلی تمیز باشه . وسایل سنگین بیشتر از یک کیلو رو برندار و یا حداقل بکش رو زمین . ببخشید یکم فضولی ‌کردم ...