سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
عزیزم منم یک ۵ یا ۶ قطره لک داشتم رفتم سونو و دکترم گفت یا احتمالا به خاطر نزدیکی یا کمبود قرص اهن بوده و خدارو شکر هیچی نبود و فقط با استراحت و خوردن قرص اهن حل شد . نگران لک نباش چیز طبیعی هست عزیزم
همسرم اسپرم ضعیف بود قبل این حاملگی مداوا شد. چقدر بد متاسفم برات.چند هفته بودی؟ حتما تا دلیلش نفه ...
هیچ دلیلی نیاورد برام 6 هفته و سه روز بودم. قبلش لک بژ خیلی کم داشتم.نمیدونم بخاطر چی بود.اما بچه م قلب هم داشت. من ماه دوم اقدامم باردار شدم. چطوری بفهمم بنظرت .میگفت بارداری اول طبیعیه سقط شه . یعنی اینهمه آدم که همون بارداری اول شون موفقه غیرطبیعین؟؟؟ خیلی غصه میخورم من.
ممنون عزیزم انشاالله هر دو مون نی نی هامون سالم بغل کنیم. اره منم چند هفته پیش نزدیکی داشتم لک دیدم ...
از خودت مراقبت کن کار زیاد اصلا خوب نیس . هیچ کس از زنه حامله ووقع نداره خونش خیلی تمیز باشه . وسایل سنگین بیشتر از یک کیلو رو برندار و یا حداقل بکش رو زمین . ببخشید یکم فضولی کردم ...