2789

اگه جای من بودید میرفتید؟من عاشق دندونم ولی زیر ۱۰۰۰باید بشی تا بیاری(توی سهمیه منطقه ۲)

ولی پزشکی تا ۳هزار شهر من میگیره

جای من بودید چیکار میکردید؟مشاورم میگه صد میاری خیلی فشار میزاره منو ولی خودم بی اعتماد بنفسم

ولی بصورت کلی نظرتون بگید ❤️چون طول تحصیلش زیاده پزشکی علاقه ندارم بهش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام

خودتون رو بهتر می شناسید.. اگر مشکلی ایجاد نمی کنه منظور حوصله دارید که یکسال پشت کنکور بمونید ،به علاقه اتون برسید چون قطعا موفق میشید و جز نفرات خوب رشته اتون خواهید شد.چون خوندن یه رشته بدون علاقه تاکید می کنم بدون علاقه، حتی اگر 50 درصد علاقه باشه اوکی هستش ولی بی علاقه نمیشه داخلش رشد کرد واقعا

در مسیر پیشرفت، با قلبی سرشار از انرژی و لبخندی بر لب.

من از همین الان بهت میگم که دندوپزشکی قبولی فقط ادامه بده و سخت تر تلاش کن

دندون خیلی سخته زیر ۱۰۰۰میخاد 😭💔مشاورم از اسفند شروع کرد(رفیق خودمه )دندون روزانه زنجان آورد رتبشم شد ۱۵۰۰توی منطقه

ولی من همش میترسم چون خب دیر شروع کردم ولی نهایی آخرشم دیگه

کنکور خونده بودم تقریبا ولی یادم رفته که اونم باز پیش دارم میارم

سلام خودتون رو بهتر می شناسید.. اگر مشکلی ایجاد نمی کنه منظور حوصله دارید که یکسال پشت کنکور بمونید ...

همه دوستام میدن امسال حالا هر رشته ای :)حالم اصلا خوب نیست میترسم بمونم شرایط سال دیگه بدتر شه

همه دوستام میدن امسال حالا هر رشته ای :)حالم اصلا خوب نیست میترسم بمونم شرایط سال دیگه بدتر شه

اصلا توصیه نمیشه هر رشته ای رفتن، برن آیا موفق میشن؟ نه بعدا باید دید. شما می تونید لیست از رشته ها رو دربیاورید که براساس اولویت تون باشه.

مثلا دندون پزشکی

داروسازی

و غیره

اگر جایگزین دارید که بهش علاقه داشته باشید و بازار کارشون خوب باشه انجام بدین ولی پزشکی بد نیست بعدا تو تخصص کلی گرایش های خوب هستش البته کمی طولانیه

اخه پول توی دندونه تحصیلش کوتاه تره دیگه بعدش کنکور نداره

نه اینجوری نیست

تحصیلش کوتاه اما اونم متخصص ها بهتر درمیارن و بنظرم دندون پزشکی باید تخصص گرفت پس زیاد تفاوتی ندارن

شما چرا علاقه به پزشکی دارید چرا به دندون ندارید

چون وسیع تر هستش و تخصص می تونین بخشی که دوست دارید ادامه بدین و البته دندانپزشکی هم خوبه ولی محدود هستش کمی..