واسه من که درست بود جوابش با اینکه یه هاله خیلی کم رنگ انداخت
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره برا منم 3 تا از این مارک زدم یه دوتا خط افتاده ک یکیش لاغر تر از اون یکیه و روشن تر
مبارکه عزیزم 😍❤
برو آزمایش بده
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
اره منم فکر میکنم خطا داره تخم مدیکورو ملخ خورده انگار تو این داروخونه ها
گول مدیکور رو نخور، من مدیکور زدم منفی بود روژان زدم هاله انداخت، همه توی سایت بهم گفتن که مثبت کاذبه ولی آزمایش دادم واقعا باردار بودم