2777
2789

ابتدا یک سؤال 

بعد خودتون میتونید کامل عکستون رو از اون لینک حذف کنید و دیگه لینک کار نکنه ؟ ! 

چون صفحه کلیدم   حافظه ی کلیپ بورد ذخیره میکنه هفته ای یه بار خالیش میکنم 

الان دیدم گفتم بذار ببینم بازم لینک عکسی که اینجا یه کاربر گذاشته بود کار میکنه یا نه!!! 

دیدم آره بازش کرد 😐 

خب اینجوری باشه که خیلی  بده 

طرف میتونه لینک عکس رو کپی کنه نگهش داره 

کلی سوء استفاده میشه از عکساتون بکنن ها 

☹️ حتی همین جا   

ممکنه یکی عکستون رو برداره 

تو تاپیکاش استفاده کنه 

ریسک نکنید به نظرم... 

یا اگه عکس از لینک پاک میشه سریعا پاکش کنید.

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

موقع آپلود عکس تو سایت مخصوصش میشه زمان تعیین کرد برای حذفش. مثلا بعد دو ساعت یا یک سال یا اینکه کلا حذف نشه.

حالا اگه کسی اون تنظیمات رو انجام نمیده کلا عکس اپلود کرده‌اش حذف نمیشه مشکل خودشه. باید برای پاسداری از حریم خصوصیش بیشتر به این نکات توجه کنه یا اینکه کلا براش این قضیه اهمیت نداره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع آپلود عکس تو سایت مخصوصش میشه زمان تعیین کرد برای حذفش. مثلا بعد دو ساعت یا یک سال یا اینکه کلا ...

چه جالب نمیدونستم. 

اسم سایتش چیه؟ 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

چه جالب نمیدونستم. اسم سایتش چیه؟

سرچ کن سایت آپلود عکس. همون اولین سایته

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻