2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین درد و دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 195 پست
والا من خونه بابام سه ماه یک بتر لبای میخریدم از روی اومدم خونه خودم ففط یک بار خریدم... هیچی نمیخری ...

هرکاری میکنی نمیشه خواهر منم خونه پدرم مشکلات بود چون کارشوو ازاد بود ولی انقد دلم خوش بود همه چی داشتم ازوقتی اوموم خونه وشهر فقط دق دق.. خسته شدم واقعا دیشب خوابم نمیبرد اعصابم میزنه به گردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر کار رفتن خیلی خوبه ولی اصلا زیر بار اینکه شوارت اینقدر پرو پرو بگه کرایه خونه بده نرو.... کلا روز ...

اونوقت شوهرمن حقوق  بالامالیاتم ازش کسرمیشه ولی هیچی من ندارم هیچ دلخوشی پول مطبمم مامانم میده دیروزرفتم سراغ بدبختیام بش زنگ زدم 50بفرس برام گفت طبق معمول ندارم ازمامانم گرفتم تا سابقه بیمه امونگاه کنم  بینم شرکت لعنتی بیمه اموردکرده یا نه

خب به شوهرت بگو قرض نکنه ازباباش اون وقت میبینی چطوری پول پس انداز میشه هم میتونی بری دانشگاه، قرض گ ...

اصلا حالیش نمیشه که قرض نگیره ما ماهی 3 ملیون حقوقمون هست.. همسرم هر ماه یه چیزی وسط ماه برای پرنده ها میگیره که روش تا جند ماه زیر قرض باشه... اول رفت 2.5 قرض کرد یه جفت جدید خرید.. بعد یک تومن داشتیم چک بود بهش گفتم برو بده چک مامانت به جاش پول بگیر منم پول دارم یه پرنده جدید بگیریم.. رفت گفت چک دادم مامانم گف پول ندارم از داداشم یک ملیون گرفتم بعدم گف به مامانم گفتم چک باشه مال خودت

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
دقیقا همینه ولی ادما نیاز دارن به ارتباط با همدیگه با خانوادشون فک نمیکردم یروز یکی از اعضای خانوادم ...

اره من الان تو زندگیم به مشکل خوردم کلی بدبختی کشیدم تومتاهلی بابام راضی نیست طلاق بگیرم میگه ایرادازخودته خ ناراحت کننده اس انگار اضافیم من جدابشم پاتوخونه بابام نمیزارم همش مجبورم کردن ازدواج کنم

وای مال من عین بچه اس بخدا. شارزرش خراب کرده ازمال من استفاده میکنه کاری ندارم اصن بش بعد من حق ندار ...

چه اخلاق بدی دارن بعضی مردا.. قشنگ درک میکنم چون شوهر منم اینجوری بود اوایل الان بهتر شده.. البته من کم نمیاوردم در برابرش که بتونه بهم زور بگه 

گلم حتما بعد از هر سختی آسایشی هم هست این قانون الهی هست.باید به این ایمان داشته باشی.تا امیدوار به ...

ارره میدونم واقعا همین طوره.. فقط امروز دلگیرم از این شرایطی که برای ما مردم عادی درست شده

چه اخلاق بدی دارن بعضی مردا.. قشنگ درک میکنم چون شوهر منم اینجوری بود اوایل الان بهتر شده.. البته من ...

من خشته شدم بدترشده یبارلامپ دستشویی یادم رفت خاموش کنم اومدداد زد این ی فحش داد که چرا روشنه ازفرداکه پریزشو قطع کردم تاریکی رفتی حالیت میشه

پس انداز رو ک اصلا نمیشه 😐 خدا فقط بهمون رحم کنه 

خاهر شوهرم ماهی 3.5 درامدشه کلی خم پس انداز میکنه و وسیله میخره حالا من بخوام یه چیزی بخرم نمیتونم 

هرکاری میکنی نمیشه خواهر منم خونه پدرم مشکلات بود چون کارشوو ازاد بود ولی انقد دلم خوش بود همه چی دا ...

میدونی من قبول دارم ادم اون توقعی از باباش داره نباید از شوهذش داشته باشه ولی وقتی مثلا بخاطر یه جاکفشی یک سال صبر کردم الانم غیر مستقیم میگه ندارم بخرم خیلی غصم میگیره 

نداره نمیخره یا نمیخواد بخره؟ 

نمیخوادبخره.. گفت بروسرکاراجاره خونه روبده تابخرم ازبش گفت اجاره خونه من دراومدم.. همچنان بی اتویم خ مشکلات دارم تاپیکاموبخون غمت میگیره دیگه نمیدونم باخودمو زندگیم چکارکنم بابام همه رومیدونه ول یمیگه زندگی کن نمیدونم چشونه

دیدم عزیزم😅برا همین پشت دستمو داغ کردم دیگه یه قدمم برندارم برا کسی

امیدوارم نتیجه مثبت ببینی.. هرچند که خودمم به حرف شما رسیدم

میدونی من قبول دارم ادم اون توقعی از باباش داره نباید از شوهذش داشته باشه ولی وقتی مثلا بخاطر یه جاک ...

تویساله صبرکردی من 5ساله براهمه چی صبرکردم حتی برای ی ازمایش خون 5ساله صبرکردم که ببرم نمیبره پول دکترم بهم نمیده 😔

اونوقت شوهرمن حقوق  بالامالیاتم ازش کسرمیشه ولی هیچی من ندارم هیچ دلخوشی پول مطبمم مامانم میده ...

من اصلا دلم. نمیخواد از مامانم اینا بگیرم جون اونا هم وضعشون معمولیه کلی هم جهیزیه خریدن ک هنوز دارن قسط میدن.. البته همین یه ذره لباسی چیزی هم دارم اونا میخرن.. وقتی میبینن دلم گرفته میگت صبر کن بعد عید یکی از قسط های جهیزیت تموم میشه برات خرید میکنیم