2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین درد و دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 195 پست

من باکلی خواهش رفتم سرکار یکماه ونیم ازبس شوهرم گفت حقوقتو بریزکارت منو اجاره خونه روبده دراومدم، یکماه از استعفام گذشته تسویه نمیکنن میگن  شکایت کن چقد مردم عوضی شدن عده ای شون پول کارگرخوردن نداره 

متاسفانه شرایط برای همه مون همین هست  سعی کن به داشته هات فکر کنی و خدا رو برای اونها شاکر باش ...

میدونم واقعا شرایطم نسبت به خیلی ها عالیه ولی همش در حال غصه خوردن هستم... وسیله هام خراب میشه نمیتونم درست کنم خیلی ناراحتم.. به این فکر میکنم که اگه الان به فکر تعمیرات جزئی نباشم ده سال دیگه هیچی ندارم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اعصابم از محبتای بیجای که در حق دیگران کردم خورده دیروز شوهرم گف دیگه بسه توهم کینه ای شو مثل بق ...

اصلا نباید محبت کرد فقط فکرخودت بایدباشی حتی به شوهرم بنظرم نباید روبدی همه توروبخاطر منفعتشون میخوان

میشه دعا کنین خدا به من یه فرزند سالم بدن 

انشاءالله خدا به ابروی بندگان مومنی که داره به شما و تمام منتظر ها یه نی نی سالم و صالح و خوشگل  و تو دل برو بده... 

منم جند ماهه درست پریود نمیشم ولی حتی انگیزه ندارم برم درست پیگیریش کنم

میدونم واقعا شرایطم نسبت به خیلی ها عالیه ولی همش در حال غصه خوردن هستم... وسیله هام خراب میشه نمیتو ...

من یساله اتوندارم همسرم نمیخره اتو مامانمواوردم ازخجالت میمیرم چکارکنم خب

ببین گلم ما نباید کم بیارم .حتما راهکاری هست البته اگه تلاش کنیم خداوند هم کمکمون میکنه.

خیلی غصم گرفته امروز... همیشه میگفتم من باید تو هر شرایطی بهترین خودم باشم.. 

منم اعصابم از محبتای بیجای که در حق دیگران کردم خورده دیروز شوهرم گف دیگه بسه توهم کینه ای شو مثل بق ...

امیدوارم خیلی زود نتیجه محبت هاتون ببنید

خب به شوهرت بگو قرض نکنه ازباباش اون وقت میبینی چطوری پول پس انداز میشه هم میتونی بری دانشگاه، قرض گرفتن برکت خونرواز بین میبره شوهرم من بارکشی کارمیکنه خودمونم مستجریم تازه سه تا بچه داریم بچه بزرگم پنج سالشه کوچیکا دوقلوهستن شش ماهن یعنی هم شیرخشک میخره شوهرم هم مایبیبی میکنم از کسیم قرض نمیگیره خودشم میگه قرض کردن برکتوباخودش میبره

برای منم ی مسئله ای پیش اومده  نمدونم ناراحت باشم یا خوشحال 😐 فقط دعا میکنم هر چی خیره پیش ب ...

منم نسبت به سال اول خیلی بهتر شده اوضاع مالیمون چون شوهرم کار نداشت اولا.. ولی خیلی گرونی شده حقوق ماهی سه ملیون اصلا جواب زندگی رو نمیدا بخصوص بخواد ادم پس انداز هم بکنه... حس میکنم زندگیمون خیر برکت نداره

به نظر من به مردا در اینجور مواقع نباید رو داد بخصوص توی نامزدی چون بعدا سوار سر ادم میشن

وای مال من عین بچه اس بخدا. شارزرش خراب کرده ازمال من استفاده میکنه کاری ندارم اصن بش بعد من حق ندارم گوشیموبزنم 24َساعت بازی میکنه خسته شدم از یکه بدو کردن باش

منم نسبت به سال اول خیلی بهتر شده اوضاع مالیمون چون شوهرم کار نداشت اولا.. ولی خیلی گرونی شده حقوق م ...

پس انداز رو ک اصلا نمیشه 😐

خدا فقط بهمون رحم کنه 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
من باکلی خواهش رفتم سرکار یکماه ونیم ازبس شوهرم گفت حقوقتو بریزکارت منو اجاره خونه روبده دراومدم، یک ...

سر کار رفتن خیلی خوبه ولی اصلا زیر بار اینکه شوارت اینقدر پرو پرو بگه کرایه خونه بده نرو.... کلا روزگار خیلی بد شده خییلی حقوق شوهرم اینا رو مردن روزی 67 هزار تومن بااینمه دولتی هست.. اخر ماه 3 ملیون به زور اگه بهمون بدن

اصلا نباید محبت کرد فقط فکرخودت بایدباشی حتی به شوهرم بنظرم نباید روبدی همه توروبخاطر منفعتشون میخوا ...

دقیقا همینه ولی ادما نیاز دارن به ارتباط با همدیگه با خانوادشون فک نمیکردم یروز یکی از اعضای خانوادم جوری رفتار کنه که بفهمونه دیگه نمیخاد باهام رابطه ای داشته باش😅 اونقدری که من بفکر یسری ادمای اطرافم هستم خودشون نیستن همین باعث شده بشم ادم بد 

من یساله اتوندارم همسرم نمیخره اتو مامانمواوردم ازخجالت میمیرم چکارکنم خب

نداره نمیخره یا نمیخواد بخره؟