2777
2789

چه جوری دوس پسرتونو فراموش کردین چه جوری فراموش کنم

دوسم داشت دوسش داشتم  خودم باعث کات شدم ولی دلم براش تنه نمیشه هم برگردم 

دلیلشم نپرسین که یاد اوری خاطرات دیوونم میکنه 

برا آرامشم دعا کنین

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حیف چشات نیس بخاطر پسر بشه کاسه خون؟چیزی که زیاده دوس پسر

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
به لبم داغ جنون 💃🏼  فراموش نکردم خداشاهده یسالو نیم گذشته از غصه دارم نصف میشم😞😞😞😞

چقد باهم بودین

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
واقعا حیف چشات نیس بخاطر پسر بشه کاسه خون؟چیزی که زیاده دوس پسر

همه پسرارو که نمیشه دوست داشت