2777
2789
عنوان

به کمکتون واقعا نیاز دارم چشام شده کاسه خون

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 31 پست

نداشتم خداروشکر و نخواهم داشت 

ولی فکر کنم باید به خودت زمان بدی

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسشو نبین . فکرشو نکن و هر وقت ذهنت بهش کشید بدیهاشو یاد بیار. واصلا حسناشو یاد نیار. دعای قر ...

لامصب هرواری میکنم بدیاش یادم نمیاد بدیاش به چشم خیلی کوچیک شده

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

آدم با یه عزیزی قطع رابطه میکنه دقیقا انگار اون طرف براش مرده و جوری که برای یک‌مرده عزاداری میکنن شاید روزهای اول سوگواری کنه و این کاملاا طبیعیه ،،،با گذشت زمان آروم آروم میپذیری و درک میکنی که رابطه تون تموم شده مثل شخصی که میپذیره عزیزش از دنیا رفته 

ب درک بره همین اینا اگه بیاین تو زندگی میکشتت شوهرمن الهی ب جهنم بره اگر بدونی داره بامن چی کار میکنه بعد ۱۵ سال نمیدونم کجای دین اومده دین کنار انسانیت کجاست ک آدم ب همسرش,بی احترامی کنه ک مادرش خوشحال بشع

من دوسال طول کشید تا فراموش کنم یه کم

چقد باهم بودین

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

الان ک به گذشتم نگاه میکنم میبینم چقد خر بودم و چقد بچه بودم که واسا دوست پسر گریه میکردم اخه چیزی که گذری بوده و انتهایی نداشته چرا انقد برام مهم بوده حتی اگه اونموقع عاشق ترین بودم

بهت قول میدم یه روز ازین حالت خندت بگیره 

الان ک به گذشتم نگاه میکنم میبینم چقد خر بودم و چقد بچه بودم که واسا دوست پسر گریه میکردم اخه چیزی ک ...

یه روز که حتما ولی امروز داغونم کرده 

هیچ پسری تاکید میکنم هیچ پسری ارزش نداره براش گریه کنی به قول دوستم پسرخوبو مار خوب نیش بزنه پسر بدو مار بد 😂😂

همه شون ذهنشون کثیفه خوب کردی کات کردی ارزش دخترا بیشتر از ایناس که با هر کسی دوست بشن و حرف بزنن اصلا از کارت پشیمون نباش و هیچ وقتم برنگرد توروخدا اگه اون تورو واقعا بخواد مطمئن باش میاد، بعدشم به قول دوستمون زمان میخواد به خودت زمان بده بدی هاشو یادت بیارراگه نداشت به عوارض دوستی با پسر فک کن 😒😑

مثلا یکیش اینه که پسرا بین دوستاشون میگن فلانی با من بوده و .... دیگه خودت بقیه شو فک کن  با  تشکر 😁

چندسالته عزیزم ؟

۱۷

هیچ پسری تاکید میکنم هیچ پسری ارزش نداره براش گریه کنی به قول دوستم پسرخوبو مار خوب نیش بزنه پسر بدو ...

همشون مثل همن همشون

مامانم میگفت بخاطر پسرمردم خودترامیکشی احساس خفگی ومرگ داشتم الان که فکرش میکنم می بینم واقعاحرف مامانم طلابودنمی فهمیدم حیف چشات نیست عزیزم برو کلاسهای مختلف اینقدرسختی کشیدم که دیگه جرات نداشتم طرف کسی برم اولین وآخرین بودحیف چشمام حیف قلبم که بخاطرش تیرمی کشید حیف نفسم بخاطرش تنگ میشد

همشون مثل همن همشون

خاهر منم همسن شمابود همین حکایتو داشت یه سختیهایی کشیدکه خدا میدونه ولی الان که ۲۳ سالش شده خداروشکر خییییییلی فرق کرده از گذشتش که حرف میزنه انقد افسوس میخوره که چقد من ساده بودم که وقت  گرانبهامو سر این‌چیزا یه بیخود هدر دادم راستم‌میگه عشق اگ‌عشق باشه رسمی میشه نه اینکه بیاد دو، سه سال دوستی ادامه دار باشه