2777
2789

😀😀😀😀😀

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی اس فقط 

ولی خب دوتایی بازی میکنیم دیگه 

فقط اخر هفته وقت میشه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
اون ن ولی من هستم😅

قبول داری وقت آدم زیاد میگیره؟یا ازاین وضع راضی؟ 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
خداکنه خیر

چی خدا کنه؟

اصلااا کلا از بازی و تلویزیون و فوتبال و تخمه و بیلیارد و ...  خوشش نمیاد فقط پاراگلایدر و ...

خیلیم عالی

پی اس فقط  ولی خب دوتایی بازی میکنیم دیگه  فقط اخر هفته وقت میشه

هرچیزی ک افراط نشه بنظر من ایرادی نداره خیلیم عالی

قبول داری وقت آدم زیاد میگیره؟یا ازاین وضع راضی؟ 

من زیاد جدیش نگرفتم فقط تو تایم بیکاری...

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
سینگل 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

ب

انشالله عروس میشی وخوشبخت

ارهه،هرروز بازی میکنه،تا نیمه های شب،مشکلی هم ندارم،اونم تفریح میخواد دگ

البته این که خودمم معتاد بازی شدم بی تاثیر نیست😐

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇