2777
2789
چ هضمش سخت شد😂😂 فقط دختره ضرر کرد البته عشقشه دیگه.... نمیشه گفت ضرر ...!!!!....ولی در کل.... بی ...

گاهی تصمیما از روی بچگی  طرف ..

بززگ  شه میفهمه چه اشتباهی کرده ..

اابته من بچه هم بود اصلا عاشق نشدم😂😂کلا کله شق ..از اول بلند پرواز بودم‌.

مادرم میگه اخه تو بچه هم بودی به حرفی کسی گوشی نمیدادی 

یا  ودود ...

بله 

ولی سر سفره عقد نبود توی محضر عروس گفت نه 

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم حدود چهار بار گفتم نه بعد گفتم آره 😂😂😂یعنی همسرم دیوونه شده بود هی تا می اومد ذوق بله رو بکنه من می‌گفتم نه😐 البته سر سفره عقد نه هااا، قبل نشونه آوردن چهار بار ردش کردم،

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 
ماهم یه مورد اینطوری داشتیم داماد تو  محضر دید عروس ازش بزرگتره اونم داد و هوار راه انداخت و ...

اره دیگه واقعا نمیفهمم چرا دروغ میگن، شاید اگه راستشو میگفتن داداشم مشکلی نداشت ولی ...

۴۳  سالش بود 

این قسمتشو ندیدم.  میخاستن واسه عقد برن خرید. بعد چی شد؟؟؟؟؟

بعدش سر سفره عقد فرزین گف ن پاشد رف در اصل این کارش واس انتقام از یکتا بوده و کلا از اول یلدارو نمیخواسته

بعد از این همه باران خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🖤🌈🕊
من سر عقدم گفتم : با کمال میل بله ، البته همسرمم همین و گفت    

چقد قشنگ 😍😍😍بمونین واسه هم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
عجب اندر ک زن یکی دیگه شده بود😭😭😭

زن داداش شاهیکاشده بودشاهیکام میونشونه بهم زدکایاازش طلاق گرفت ازاون کشوررفت بعدش به هالیت چسبیدک ازدواج کردباهاش دراخرم اندرشاهیکاییلدیزاتفاقی هولش دادافتادمرد

میرقصانم زندگی رابسازم😉☺️