2777
2789

نه

عـــشـــق فــقــط خـــدا❤بـــقــیه رو بــیــخــیـال🤞🤞بعضیاتون وبه خاطر امضاتون لایک میکنم نه کامنتتون😊بچه دبستانیاوخودشیرین هایی ک گزارش میزنید درچه حالید🤔😤😂مامان دوتا پرنسسم😍💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم ۶ سالش امشب واس این فیلم خیلی گریه کرد خیلی احساساتی نمی دونم چه کنم

اوخی عزیزم مث منه. نزار ببینه من فیلمای بچگیم ک غمگین بودن هنوزم یادم میفته اعصابم خورد میشه یا بفهمم کسی پول نداره و...تا سالها روحم میخوره خیلیم عمیق غصه مبخورم. احساساتیه هیچوقت از نداری و غصه هاتون بهش نگو. خیلی تاثیر بد داره تو روحیه اش

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن
اره خودم جلسه بله برونم مهریه و اینا همه چیز بریدیم بعد اوتا گفتن دوماه صیغه باشه بابام گفت ن ما صیغ ...

اخرش چی شد

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
سلام دوستان عزیز ببخشید استارتر من فردا صبح میخوام پسرم رو ببرم بیمارستان براش نوبت عمل بگیرم توروخد ...

عزیزم ان شالاه که پسرت به سلامتی مرخص میشه و میاد خونه و همه کنار هم با آرامش و خوشی زندگی میکنید

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
بله سریال هشت و نیم دقیقه. فرزین‌.😂😂😂🙄

بار اول این سریالونگاه کردم.الانم از ای فیلم میبینمش.وقتی خودم نظر فرستادم بعدش نظر تو را دیدم ک مث نظرخودم بود جالب بود برام

اللهم عجل لولیک الفرج