2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دوستم البته نه سر سفره مثل فیلما پاشه اونجور نه

خواستگاریش اومدن نشونش کردن ، چند روز به عقد مونده به هم  زد

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

یکی از اقواممون دختره سر سفره عقد گفت نه کل مجلس رفت رو هوا همه تو شوک بعد چند دقیقه پسره و دختره مثل شتر خندیدن گفتن ما باید یجوری خاص باشیم دیگه   بعدم تو کرونا که اکثریت عروسی نگرفتن اینا گفتن ما خاصیم عروسی گرفتن 

باید بهشون گفت 

ماذا فاذا     

نه  به نظرم خیلی آدم های بی شعوری ان  خب میتونه شب قبلش بگه  نه جلو اون همه آدم&nb ...

نامزد سابق،همسرم

روز عقد نمیرفت محضر کلی مهمون بوده  و تالار شوهرم گرفته بود ولی به زور دختره رو بردن که ابروشون نره

ولی ۱ماه بعدش جدا شدن

جالبه خود دختره به شوهرم ابراز علاقه کرده بود خودشم پشیمون شده بود

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

تو شهر ما یه دختری روز عروسیش بردنش آرایشگاه از آرایشگاه فرار کرد رفته بود مشهد با عشقش 

میگفتن خونواده هاشون شیون میکردن خونواده دوماد قابلمه های غذا رو خالی کرده بودن رو زمین محشر شده بوده 

عروس به آرایشگر میگه صبحونه نخوردم برم کیک بیسکویت بخرم بیام گول میزنه میره دم ظهر آرایشگر به دوماد خبر میده عروس رفت نیومد 

بعد از یکماه خونوادش رفتن آوردن دادنش به عشقش حالا عشقش یه پسره کولی بود  ولی دوماد پسر خالش بود