2777
2789
اره واقعا خوش به حالت مهرناز منم به شوهرم گفتم این روند رو ادامه بده رابطه موباهاش قطع میکنم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخمل طلا جون باید طرف مقابلت رو بشناسی من جاریم انقدر اذیت کرد که اخر خود شوهرم قطع رابطه کرد الان اعصابم راحت تره
«لا حَوْلِ وَلا قُوَّةَ اِلْا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظیم وَ صَلَّ الله ُ عَلی مُحَمَّد وَ آلِهِ الطّاهِرینَ»
مهرناز جون شوهر منم از اول از این دختره بدش میومد من میگفتم زنداداشته کم لطفی نکن بهش از کجا میدونستم مار تو استینم پرورش میدم ؟
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
تازگیها فهمیدم پیش خونواده ی شوهرم میشینه و پشت سرم حرف میزنه دروغ میگه یعنی از خدا نمیترسن ؟ چطور میتونن دروغ بگن و یکی رو از چشم بقیه بندازن ؟
مخمل طلا من به شوهرم از کارایی که میکرد میگفتم اما باور نمیکرد فکر میکرد اسمون دهن باز کرده این خانوم افتاده زمین خدارو هزار مرتبه شکر میکنم که اون خدایی که اون بالاست ذات این بنده ش رو نشون داد شوهرم ب عینه کاراهای جاری رو دید من دخالتی تو قطع رابطه شون نداشتم بارها شده خواستم بین برادرا اشتی بدم ولی خودش دیگه نمیخواد رابطه داشته باشه
«لا حَوْلِ وَلا قُوَّةَ اِلْا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظیم وَ صَلَّ الله ُ عَلی مُحَمَّد وَ آلِهِ الطّاهِرینَ»
خوبه منم بشینم پیش مادرشوهر و پدرشوهرم بد بگم ازش ؟ همیشه پیش من از مادرشوهرم اینا بد گویی میکنه ولی من حتی پیش شوهرم هم نمیگم فلانی این حرفو میزنه البته من بد گویی نمیکردم ها
فکر کنم حرفهایی که خود گفته رو به زبون من میزنه وبه مادرشوهرم میگه
ارزش نداره که خودت رو اذیت کنی من همیشه گفتم با کسی خوبم که با من خوب باشه اگر بد رفتاری داشته باشه میشم مثل خودش
وقتی مادرشوهرت بهت میگه چرا بهش زنگ نزدی چه دلیلی داره براش توضیحی بده یک کلمه بگو روابط اجتماعیم مثل روابط شخصیم به خودم مربوطه. دفعه بعد یاد میگیرن دخالت نکنن
www.myninishop.com
کلکسیونی از پوشاک مارکدار

ادرس کلوپ http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22655
وای ساناز جان من اصلا حاضر جواب نیستم متاسفانه بعدا یادم میفته باید چی میگفتم و چرا نکفتم دفعه ی بعدی این جمله تو خرجش میکنم جواب خوبیه