2777
2789
عنوان

اوتیسم چیه

106 بازدید | 9 پست

علائمش چیه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خیلی پیچیده هست و طیف های زیا دارع و علائم هم زیاد باید بررسی بشه نمیشه راحت تشخیص داد همه رو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوتیسم نوعی اختلال هست 

ولی خب تشخیصش کار تراپیستی هست که حرفه ای داره رو این حوزه کار می کنه یا خودش اوتیسم باشه شاید بتونه یک علایمی در حد شک به تشخیص بده

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یه نوع اختلال رشده که توی تعاملات اجتماعی و رفتاری تاثیر میذاره 

هرچند اینو شنیدم که افرادی که اوتیسم دارن نمیتونن رفتار های اجتماعی رو به درستی انجام بدن خودشون ولی بعد یه مدت با یاد گرفتن اونا رو تقلید میکنن و کمتر به مشکل میخورن

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

تو اینترنت سرچ کن یا از هوش مصنوعی بپرس

طیفه 

برخی علائمش مثل:

مشکلات در برقراری ارتباط

رفتارهای تکراری 

مشکلات حسی

نداشتن قوه تخیل 

و... 

هستند که معمولا مشترکن در همه مبتلایان

ولی برخی علائمش در مبتلایان ممکنه متفاوت باشه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اینطوری کلی نمیشه گفت چون انواع و درجات مختلف داره

گاهی بهش میگن در خود ماندگی

و واقعا هم در یک دنیای دیگه زندگی میکنن

منتهی اگر به کسی شک داری فکر میکنم وقتی تماس چشمی نگیره، از به هم خوردن کوچکترین چیز توی نظم اتاقش عصبی بشه و یا از تقارن خیلی خوشش بیاد ممکنه از علائمش باشه

من اوتیسم‌دارم درواقع یه نوع اختلال شخصیتی هستش هرکسیم باهام برخورد میکنه نمیفهمه ولی رفتارام میبینن شک‌میکنند 

اینجانب کاربرقدیمی هستم از سال ۹۲ حضور دارم فک میکنم این دهمین کاربریمم اخرینشم رمزش یادم نمیاد😎

من اوتیسم‌دارم درواقع یه نوع اختلال شخصیتی هستش هرکسیم باهام برخورد میکنه نمیفهمه ولی رفتارام میبینن ...

مثلا چ رفتاری؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱