2777
2789
عنوان

بابچه کوچیک حاملم

327 بازدید | 21 پست

سلام دخترم تازه رفته تو ۲۰ماه، عصری بی بی چک زدم مثبت شد از لحاظ وضع مالی خداروشکرمشکلی نداریم ولی از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم بااینکه دوست داشتم بچه هام پشت سرهم باشن باهم بزرگ شن ولی حالم خیلی بده دلم واسه دخترم میسوزه که نمیتونم مثل قبل واسش وقت بذارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش 

تا وقتی کوچولو بعدی بیاد اولی ۲۹ ماهشه  

مهربان پروردگارم، به اندازه خودت بی نهایت شکرت😍 آنچه آدمی احساس و یا به روشنی مجسم کند بر ذهن نیمه هشیار اثر می‌گذارد و مو به مو در صحنه زندگی ظاهر می‌شود/ نقشه زندگی خودرا به دست طراح الهی می سپارم تا اوضاع خود را کامل و عالی بیابم/ شکر گزاری کلید فراوانی و برکت الهی است. وقتی فکری کرده و تشکر میکنیم بیشتر جذب میکنیم. هر روز صبح به خاطر آنچه که دارید و آنچه که هستید شکرگزاری کنید. "خداوندا، پروردگار مهربان من، زیبا معبود من، ای عشقِ مطلق، بی نهایت شکرت، عاشقتم خدای مهربونم"😍🥳🧡💚❤️🍃💎شادمانی ام کار خداست، پس هیچ کس نمی تواند در آن دخالت کند. خدایا شکرت💛💙🌸 بـه زنـدگي با ديـدي مثـبـت نگـاه كـنـيد تـا خـود را بـه دليل احساس انرژي و خوشحالي بسيار زيادي كـه نصيبتان خواهـد شد، متعجب سازيد. بـه ياد داشته باشيد كه افراد شاد و مثبت بيشتر مي توانند ديگران را مجذوب خود كنند🤪😍❤️💎برای دشمن خود برکت بطلبید تا او را خلع سلاح کنید. از این طریق، مهمات او را از چنگش می ربایید و تیرهای او را به "برکات" بدل می کنید!😉💚نخستين گام برای کسب موفقيت اينست که از آنچه هستيد شادمان باشيد😍 به محض آرام شدن درياي افکار کشتي هاي نجات از راه ميرسند🥳خدا به زمان احتیاج ندارد و هرگز دیر نمی کند. خدایا شکرت💙 پشت من "خدا" بوده همیشه، خدای مهربونم شکرت عزیزدلم🍀

اخیییی مبارک باشه ان شاالله قدمش پرخیروبرکت باشه کاریه که شده برنامه ریزی کن برای کارهات ازمامانت کمک بگبر ان شاالله ازپسش برمیای 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اتفاقا بزرگترین لطف رو درحقش کردی مثل بچه من تنها بزرگ نمیشه گاهی میزنن تو سر هم گاهی میخندن گاهی خوشحالن و گاهی باهم دعوا میکنن وهمین زمینه واردشدن به جامعه رو براشون آماده میکنه شما هم سه سال سختی میکشی اما زحمتت یباره میشه

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم