2777
2789
عنوان

کنکوریا در چه حالین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 46 پست
اره ولی نمیدونم چیارو حذف کنم 😔 زیست یازدهمو تموم کردم الان دهمو شروع کردم دوازدهم هم مونده

چرا از یازدهم شروع کردی؟منم فقط زیست دهمو تموم کردم فعلا به امید خدا از فردا یازدهمو شروع میکنم

تست میزنی؟من تو تست زدن خیلی کندم نمیدونم چطوری مدیریتش کنم

مثلثاتو که صدرصد حذف کن از ریاضی

قبل عید روزی 3تا4ساعت بعدعید6تا8ساعت پرستاری رشت

چه خوب قبول شدی 

فک کنم باهوشی😅

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی خب من علاقه نداشتم و به روحیاتم نمیخورد صددرصد ولی من تو این 4ماه جبران میکنم مطمئنم برای ...

انشالله همونی که بخوای اتفاق بیفته 

میشه راهنماییم کنی تو این چن ماه چجوری خوب بخونم؟یه سری از مطالبو حذف کنم یا نه همشو بخونم؟روزی چن ساعت بخونم؟یاروش مطالعه؟اینکه چطوری برنامه ریزی کنم؟تست زدنو چطوری مدیریت کنم که تایم کم نیارم؟

بخشید اگه خیلی سوال پرسیدم اگه دوس داشتی جواب بده چون خیلی به پرستاری علاقه دارم ودوس دارم قبول شم از اونجایی که تو تجربشو داشتی پرسیدم

چرا از یازدهم شروع کردی؟منم فقط زیست دهمو تموم کردم فعلا به امید خدا از فردا یازدهمو شروع میکنم تست ...

اخه یازدهم اسون تر بود گفتم برام راحت تره چون تازه میخوام شروع کنم ولی اشتباه کردم  

من هر مبحثی میخونم تستاشم میزنم (زیست از میکرو )

یه گفتارو کامل نخون که تست زیاد بمونه برات خسته بشی نصف نصف کن که همه تستارو برسی بزنی 

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
اخه یازدهم اسون تر بود گفتم برام راحت تره چون تازه میخوام شروع کنم ولی اشتباه کردم   من هر مبح ...

خب اینکه وقت زیاد میخواد زمانمون کمه باید سریع بخونیم که بشه یه دور مرور کرد 

روزی چن ساعت زیست میخونی؟بااین روش خودنت درعرض یه هفته چند فصل میتونی بخونی؟

انشالله همونی که بخوای اتفاق بیفته  میشه راهنماییم کنی تو این چن ماه چجوری خوب بخونم؟یه سری از ...

میشه درخواست دوستی بدی فردا بیام کامل جوابتو بدم ببخشید ❣❤❣

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
خب اینکه وقت زیاد میخواد زمانمون کمه باید سریع بخونیم که بشه یه دور مرور کرد  روزی چن ساعت زیس ...

من خیلی کند.میخونم زیستو سایت آلا هست که ویدیو اموزشی داره هر مبحثی رو اول ویدیوش رو نگا میکنم نکته برداری میکنم بعدش دوره میکنم تست میزنم عوضش کم پیش میاد تستی رو اشتباه بزنم  ولی خب دهم رو گفتم دیگه اینکارو نکنم چون خیلی وقت گیره

تو یه هفته اگه هر روز بخونم ۱ فصل 

چه خوب قبول شدی  فک کنم باهوشی😅

نه بابا 🙄🤦‍♀️🤣🤣

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
من خیلی کند.میخونم زیستو سایت آلا هست که ویدیو اموزشی داره هر مبحثی رو اول ویدیوش رو نگا میکنم نکته ...

یعنی9هفته وقت خودتو واسه زیست یازدهم گذاشتی اینطوری وقت کم میاری من فقط شیمی ویدیوی اموزشی میبینم که اون مجبورم واسه حلیاتش که خیلی وقتا نیم ساعت زودتر بیدارمیشم ببینم که وقتمو نگیره خیلی رو خودم کار کردم که سریع بخونم الانم یکم بهتر شدم وسواس خوندن دارم سعی میکنم که اونم ترک کنم

نه بابا 🙄🤦‍♀️🤣🤣

اخه ساعت مطالعت معمولی بود خیلی خوب قبول شدی

یعنی9هفته وقت خودتو واسه زیست یازدهم گذاشتی اینطوری وقت کم میاری من فقط شیمی ویدیوی اموزشی میبینم که ...

بیشتر از ۹هفته شد تازه ولی چیکار کنم احساس میکنم بدون ویدیو نمیتونم ولی دیگه دهمو خودم میخونم 😔 من شیمی رو هم ویدیو میبینم 

بیشتر از ۹هفته شد تازه ولی چیکار کنم احساس میکنم بدون ویدیو نمیتونم ولی دیگه دهمو خودم میخونم 😔 من ...

اره شیمیو منم میگم ببین چون خیلی خوبه تو ویدیوی کدوم مدرسو میبینی؟

ازکی شروع کردی به خوندن؟

اره شیمیو منم میگم ببین چون خیلی خوبه تو ویدیوی کدوم مدرسو میبینی؟ ازکی شروع کردی به خوندن؟

احسان گودرزی خیلی خوبه عالی توضیح میده خودشم تست میزنه 

من فک کنم اواسط ابان شروع کردم