مشهدم عزیزم مهربون 😍میدونم یه جا تو سناباد هست چن وقت پیش رفتم هلو خریدم برا خودم😊😊😊😊
ولی این میوه هایی که فصلش نیست هرکارم کنن مزه نمیدن اصن 😊😊😊😊😊 مشکلم اینه
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
میدونم عزیزم متوجه نمیشی دارم میگم برای خواستگاری و بله گرفتن لباس زیر نمیبرن اصولا
اونو دیگه عروس میدونه بگیره یا بگه نه دوس ندارم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
ما رسم داریم کله قند یه انگشتر با شال میبریم برا نشون بعضی وقتا هم پارچه میبریم رنگ شال هم اکثرا قرمز میگیرن
بقیه خریدا مال عقده
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چشم اییشالا بعد کرونا اومدم برات حلوا میارم یادم میمونه کاربریت میای تو حرم میدم بهت
ووووی جدی چه مهربون 😍😍😍
تاوقتی کرونا تموم شه که من زایمان کردم تموم شده رفته 😔😔
چشمای بچم سبز میشه 😄😄😄
اشالله امام بطلبت عزیزم
من از روزی که کرونا شروع شد تا همین لحظه هنوز حرم نرفتم
😔😔😔😔
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍