2777
2789
عنوان

ازدواج

183 بازدید | 20 پست

خانما قراره یه خوستگار از فامیل برام بیاد...بنده ناپدری دارم که خیلی ادم پست و کثیفیه و خیانت کار...من با اون پسر اشنا بودم مدتی اون میدونه ادم بدیه ولی خانوادش نمیدونن.

مامانم قصد داشت خواستگاری رو خونه مادربزرگم بدون حضور ناپدریم بگیره ولی پسره میگه باید باشه تو مراسما چون برا خانوادم سوال میشه و ممکنه رو تصمیمشون تاثیر بذاره...چیکار بکنم به نظر شما؟؟

اون آقا خیلی خسیسه و بخاطر همین به مامانم گفته بچه هات به من مربوط نیستن...

خیلی حالم گرفته س که چرا نباید مثل بقیه عادی باشه شرایطم....😔

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مادرت گوش کن 

ممکنه نا پدریت مشکل درست کنه 

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم 

یعنی چی واسه خانوادش سوال پیش میاد 😐

بگو پدرم نیست که ...ایشون وظیفه ای در قبال ما نداره ..خودشون گفتن نمیام ...بعدم دیدی واقعا تاثیر میزاره رو خانوادش رد کن بره ..خانواده سطح پایینی هستن 

اگه واقعا دوستت داشته باشه باید براش فرقی نکنه این تفاوت 

اخه خیلی بی مربوطم نمیگه.خودش میدونه چقد پسته ولی خانوادش نه...میگه تو مراسما باشه بعدش هرچی شد بشه

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
حرف مادرت گوش کن  ممکنه نا پدریت مشکل درست کنه

خب از اون طرف اون پسره میگه وقتی نباشه ینی بی احترامی به خانوادم که اومدن...😔چون بالاخره اسمش رو مادرمه براشون سوال و سوئه تفاهم میشه

تو با خدای خود انداز کارو دل خوش دار

من چندددد ساله دارم‌از خدا خواهش میکنم...حالا که موقعش رسیده اینجوری....😔😔

می تونی رک به پسر بگی که من ناپدری ام کاری به مسائل زندگی ماها نداره فقط شوهر مادرم هست 

اگه خانواده اش هم پرسیدن مادرت می تونه بگه مسائل مربوط به بچه ها فقط با من هست 

دیگه خانواده پسر هم متوجه میشند که طرف حسابشون فقط مادرتون هست  از الان این متوجه بشن خیلی بهتر تا بعدا بخوان از بقیه بشنون

بالاخره نبود ناپدری ات با این توصیفی که ازش کردی از بودنش خیلی بهتر

می تونی رک به پسر بگی که من ناپدری ام کاری به مسائل زندگی ماها نداره فقط شوهر مادرم هست  اگه خ ...

اره خیلی ادم بیخودیه...اون خیلی تاکید داره که بخاطر احترام بهشون اون باشه حتی اگه هیچ کاری نکنه...میگه دوس ندارم سر این جریان نظرشون عوض شه.میگه خودشون مثل من تو برخوردا میشناسنش

یعنی چی واسه خانوادش سوال پیش میاد 😐 بگو پدرم نیست که ...ایشون وظیفه ای در قبال ما نداره ..خودشون ...

😔😔😔😔

من چندددد ساله دارم‌از خدا خواهش میکنم...حالا که موقعش رسیده اینجوری....😔😔

خیالت راحت اگه قسمتت با این پسرباشه کارا به خیرو خوبی پیش میره ان شاءالله.. توسل کن به امام علی که پدر یتیما هستن ۱۱۰ تا ذکر یاعلی بگو