2777
2789
عنوان

ترخدا یه کی کمکم کنه

143 بازدید | 20 پست

بچه ها چند ماه پیش من با ی پسری دوست بودم و بعد از اون قرار شد با یکی از فامیلامون ازدواج کنم که باهم ارتباط داریم الان 

الان اون دوست قبلی زنگ زده که دوست دارمو این حرفا برگرد 

منم چون جوابشو دادم حس عذاب وجدان داشتم و به نامزدم گفتم الان گیر داده شمارشو بده 

منم نمیخام بدم که همه چیزمو سره بهش بگه 

چکار کنمم میگم نمیدم میگه خودم پیدا میکنم 

واسش کاری نداره که دسترسی داشته باشه به تماس های من

الان نگید چرا بهش گفتگو این حرفا چیکار کنم دیگه شمارشو نهاد ازم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گند میزنین بعد دنبال راهنمایی میگردین

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

با این گفتی نگین ولی ببخشید که میگم

عزیزم این حرفا رو نباید به یه اقا زد رگ غیرتش میزنه بیرون تا پیدا نکنه هم ول کن نیست

باهاش منطقی حرف بزن بگو من پرونده اونو بستم و تو با این رفتارت فکرمو درگیر میکنی اذیت میشم بهتره بیخیال باشیم انگار هیج اتفاقی نیفتاده

از هیچی نترس بده حرف بزنه اونیو باید دوس داشته باشیو زندگیتو باهاش شروع کنی ک تورو باگذشتت قبول کنه ن وضعیت حالت ایندتو باکسی بساز ک باطنتو دوس داشته باشه همه جوره پیشت باشه ازهیچ کس نترس خدا یارویاور توئه

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  
واقعا متاسفم واست 

واسه خودت باش😐

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾