2777
2789
عنوان

ترخدا یه کی کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها نمیتونم بهش نگم میدونم اشتباهه ولی گفتم چون احساس گناه میکردم که باهاش تلفنی حرف زدم ... و اینکه شمارشو نمیدونستم اونه بعد که جواب داد فهمیدم وگرنه اصلا جواب نمیدادم 

بچه ها نمیتونم بهش نگم میدونم اشتباهه ولی گفتم چون احساس گناه میکردم که باهاش تلفنی حرف زدم ... و ای ...

عزیزم والا منم نمیدونم چی بگم تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که اصلا به همسرت شمارش رو نده خودتم خطت رو عوض کن کلا اون پسره رو از زندگیت حذف کن و به همسرت همیشه اطمینان بده که فقط مال اونی و عاشقشی... 

عزیزم والا منم نمیدونم چی بگم تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که اصلا به همسرت شمارش رو نده خودتم خط ...

میخام خاموش عوض کنم 

به اون پسره هم گفتم راجب من چیزی به کسی نگو 

گفت باشه 

ولی همش میگه شمارشو بده 

میخام خاموش عوض کنم  به اون پسره هم گفتم راجب من چیزی به کسی نگو  گفت باشه  ولی هم ...

یه شماره مال خودت بده که زنگ بخوره ولی جواب نده  برای پروفایل واتساپشم عکس زن و شوهر بزار زیرشم تاریخ ازدواج الکی مثلا یک هفته پیش

💞💫🖐