2777
2789
عنوان

خوراکی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 34 پست
رسم ماهم اینه که دوماد وسیله بزرگارو میگیره  واسه من مبل یخچال ماشین لباسشویی و گاز  و تلوزیون  یه ت ...

مادرشوهرم وقتی جاهاز اوردیم اونارو داد برای سرجهازی خودش گفت نگیر من میگیرم 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=179095457]اسی سرویس اینا خرید؟؟[/QUO اره هرمناسبتم طلا اورد برام طلا میخوام چیکار من رو ادم ...

هیچی همینجوری پرسیدم

ببین اسی یه سری چیزا رسمه نثل همین ولی اجبار که نیست اینم شوهرته مگه غریبست بهش بگو بخره واسه اولش به مشکل بر نخورین یه جوری که انگار اصلا اون باید بخره بگو (یا اگه دوست داری یه چیزایی رو لیست بده بخره)

هیچی همینجوری پرسیدم ببین اسی یه سری چیزا رسمه نثل همین ولی اجبار که نیست اینم شوهرته مگه غریبست به ...

میگه باید ب خانوادم بگم ینی چی اخه تو برای خونت داری میخری دیگ ک‌چی همه کل فامیلت و خواهر برادرت باید بدونن تو داری خوراکی میخری؟

میگه باید ب خانوادم بگم ینی چی اخه تو برای خونت داری میخری دیگ ک‌چی همه کل فامیلت و خواهر برادرت بای ...

بنظرم از الان بهش بگو ما الان یه خانواده ایم لینجوری نمیشه که من همه چی رو به مامان بابام بگم تو هم بگی هم اونا اذیت میشن هم اختلاف پیش میاد بچه نیاوردن که هی حرص بخورن داری به غریبه هم که نمی دی مرد خونه تویی