2777
2789
عنوان

خوراکی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 34 پست
الان بهش گفتم میگه باید ب خانوادم بگم حرص منو دراورده ینی چی اخه

اهل مشورته دیگه معمولا بعضی از آقایون ای مدلین و جهاز کم آورده بنظر من باید لااقل تو خو راکی شریک باشه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

اهل مشورته دیگه معمولا بعضی از آقایون ای مدلین و جهاز کم آورده بنظر من باید لااقل تو خو راکی شریک با ...

نهایت خود مامانم میگم بزنگه ب مامانش بگه شریک ینی چی اخه همه چی رو ما داریم میخریم پرو میشن اونوقت برای این ندارن برای دخترشون ک عقد کردس دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهایت خود مامانم میگم بزنگه ب مامانش بگه شریک ینی چی اخه همه چی رو ما داریم میخریم پرو میشن اونوقت ب ...

خانوادتو نکش وسط اگه نخره دیگه بحث جدل پیش میاد جوری نگو انگار وظیفه تو بوده خوراکی بخری به همسرت بگو کی بریم خوراکی بخریم 

نهایت خود مامانم میگم بزنگه ب مامانش بگه شریک ینی چی اخه همه چی رو ما داریم میخریم پرو میشن اونوقت ب ...

وقتی همه چی خریدین واسه چارتا خوراکی کارتونو بی اجر نکن 

خوراکی هم در حد توانتون بخرین بعد عروسی هم بهش حالی کن مامان بابام برا من کم نذاشتن شمام یاد بگیر واسم کم نزار

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
شمام در حد توانت بخر نه اونقدر بخر که در یخچال به زور بسته بشه.

ن وقتی خیلی راحت یادمه گفتن ب خود داماد بگید اونم گف نمیتونم بخرم قرار بود سال اول ماشین بخره نخریده هنوزه ک هنوزه خونه ام ک مستاجری دلم ب چی خوش باشه واقعا منم خیلی راحت میگم منم نمیتونم ن برنج بدم ن زعفرون ن گوشت و مرغ

عزیزم خرید وسایل یخچال با عروسه 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
ن وقتی خیلی راحت یادمه گفتن ب خود داماد بگید اونم گف نمیتونم بخرم قرار بود سال اول ماشین بخره نخریده ...

توام مث خودشون باش بگو ما رسم نداریم دختر خوراکی بخره الان هر کسی دوس نداره کاری کنه تهش میگن رسم نداریم

عروسی کجا بود خواهر من عین چوب خشک دارم میرم خونم

منطورم مراسم جشن نبود 

منطورم شروع زندگی مشترک زیر یه سقف بود

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

رسم ماهم اینه که دوماد وسیله بزرگارو میگیره 

واسه من مبل یخچال ماشین لباسشویی و گاز  یه تخته فرش که شوهرم دوتا گرفت ولی اصلا مواد قضایی نمیگیرن 

البته مادرشوهرم برام سرخ کن گوشکوب برقی و خواهرشوهر کوچیکه چوب لباسی پشت در و یه باکس سفید گرفتن برام 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺