2777
2789

میخوام یه پیج بزنم تو اینستا بعد کیف بفروشم به نظرتون بازارک میگیره خیلی کمک بزرگی میشه بهم اگه فروشم خوب باشه به نظرتون اینکار و انجام بدم کسی تجربه داره راهنمایم کنه ؟ مغازه نمی‌خوام بزنم فقط با پیج فروش اینترنتی برم از بازار تهران قیمت مناسب بخرم که قیمت مناسبم بفروشم 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه من خودم همه چیوازاینستا میخرم

چقدر خوب.. حالا به نظرتون ازم خرید میکنناگه خیلی خوشگل باشن قیمتاشونم خوب باشه؟؟

آره ولی قیمتو کنترل کن چون خرید اینترنتی پول پست داره معمولا نباید قیمت جنس بالا باشه

از بازار تهران ارزونتر دیگه جایی رو نمیشاسم آره حتما باید مناسب باشه خرید کنن باز میگم اگه قیمت خوبم بیارم و فروش نره چیکار باید بکنم خیلی تردید دارم یعنی میترسم یه جورایی 

اره چراگ ن من خودم توفکرشم

باید پیج و باز بزارم فالور بیاد تو پیجم یا بسته باشه ؟؟باید برم از بازار بزرگ تهران خرید کنم ؟ اول از چقدر شروع کنم؟؟؟

[QUOTE=179092034]باید پیج و باز بزارم فالور بیاد تو پیجم یا بسته باشه ؟؟باید برم از بازار بزرگ تهران خرید کنم ؟ اول ا ...[/QUOاره پبجت بزاربازباشه بعدم سعی کن اول از کم شروع کنی کنارش سعی کن چیزای دیگم باشع من خودم خاهرشوهرم ۵ ملیون لوازم ارایش داشت ارایشگره شوهرم استوری کرد نصف روزهمشوفروخت سعی کن لباس بچگونه بیاری ی ارایشی من خودم میخام فعلا لباس بچه درحد ۷یا ۸ دست بیارم اگ خوب رود بیشترش کنم تبلیغاتم خیلی مهمه سعی کن مثلا ززرپست بقیه تبلیغ کنی یا فالوورفیک هم وگ شدبخر هرچقد فالوورت بیشترباشه فروشت بیشتره مثلا منیک میخام اعتماد کنم بهتدخوب فالووراتو میبینم کامنتا رومیبینم مهمه ک پیجی گ خریدمیکنم چقد فالوور داشتع باشع

[QUOTE=179092034]باید پیج و باز بزارم فالور بیاد تو پیجم یا بسته باشه ؟؟باید برم از بازار بزرگ تهران ...

خیلی ممنونم از راهنمایی های خوبت عزیزم ⁦❤️⁩

لوازم آرایشی متأسفانه هیچی ازش سر در نمیارم مارکو جنس و اینا به ذهنم رسیده بود ولی از پیش بر نیمام ...ولی اینکه درکنارش مثلا میتونم صندل های خونگی و مجلسی هم بیارم خوبه بد نیستبعد مثلا برم از تهران یک تومن کیف بگیرم خوبه ؟ شما هم از تهران میخواید بگیرید ؟ یا جایی که قیمتش مناسب باشه سراغ دارین ؟ بعد فالور و چی جوری میخرن ؟؟ ببخشید زیاد سوأل میپرسم آخه کسی نیست واقعا راهنمایی بگیرم ازش شرمندم  

خیلی ممنونم از راهنمایی های خوبت عزیزم ⁦❤️⁩ لوازم آرایشی متأسفانه هیچی ازش سر در نمیارم مارکو جنس و ...

ن عزیزم راحت باش بعدم بنظرم ازتو دیوار  نگا کن حضوری بروخریدکن ی جاهایی واقعا عالین برا فالوور هم قیمت مناسب هس درحد ۲۰۰تومن ازرودیوارنگاکن  

ن عزیزم راحت باش بعدم بنظرم ازتو دیوار  نگا کن حضوری بروخریدکن ی جاهایی واقعا عالین برا فالوور ...

یعنی از سایت دیوار جینی و قیمت مناسب هست ٫؟

اول باید پیج بزنی خیلی باید هزینه کنی تا پیجت بره بالا جنستو ادل باید با سود خیلی کم بفروشی یعنی اولاش باید از جیب بذاری تا پیجتو بسازی و فالور پیدا کنی چندماه ادلو باید بدون سود در نظر بگیری چون منی که همیشه از اینستا خرید میکنم اول میرم دنبال یه پیج معتبر میگردم بعد فالوراشو میبینم زیاد باشن بعد لایکا رو میبینم فالوراش فیک نباشن نسبت به تعداد لایک و کامنت و بعد هم نظرات خریدار ها رو از توی کامنتا میخونم قابل اعتماد بودن سفارش میدم پس فکر نکن کار راحتیه