2777
2789
عنوان

دیروز زایمان کردم خداروشکر

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 54 پست
اسمشو چی گذاشتی بچه اولت اسمش چیه😍😍😍

بچه اولم آروین این یکی رو بین ادوین و رادوین مونیدم

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
گوگولی 😍خدا حفظش کنه برات🤲

مرسی عزیزم  ممنون

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیسه ابم پاره شد رفتم

وقتی کیسه اب پاره بشه خیلی دردناکه😖

ای خدا حفظش کنه توروخدا الان پاکی دعا کن بچه دومه منم پسر بشه خیلی دوسدارم بچه دومم پسرشه یه دختر دا ...

ان شاءالله ک عزیزم خدا بهت یه پسر سالم بده حفتت کامل بشه اگر صلاحت باشه خدا بهت میده منم از ته دل میخوام بهت بده

https://uupload.ir/files/8pqb_img-20210227-wa0000.jpg اینم پسر گلم 

خدا حفظش کنه 😍😍😍ما شاءالله

حتما رای میدم چون این حقه منه که سرنوشتمو تعیین کنم .به اقای رئیسی رای میدم چون علاوه بر برنامه کارنامه داره میتونی تحقیق کنی -عزیز !رای نمیدی؟نده !من و دیگران میریم و به جات تصمیم میگیریم�🤗خانومای عزیزی که شبهه دارن و دنبال جوابن میتونن درخواست بدن 0•پاسبانِ حَرَمِ دِل شُده ام شَب هَمِه شَب،کِه دَر این پَردِه جُز اندیشِه ی "او" نَگذارَم• سلسله مباحث از بعثت تا ظهور استاد پناهیان عالیه اگه میخواید دین اسلام رو بشناسید🌸    ●فقط حیدر امیرامومنین است ●  جانم فدای علی و خاندانش 🌱  ماه را گم نکنی بین چراغانی ها 🌱                               فرض کن حضرت مهدی (عج ) به تو ظاهر گردد/ ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/ باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری ؟/ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/ لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری ؟/ پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت.../ داری آنقدر  ک یک هدیه برایش بخری؟/ حاظری گوشی همراه تو را چک بکند ؟/ با چنین شرط ک در حافظه دستی نبری!/ واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران... میتوان گفت تو را شیعه اثنی عشری؟؟؟