2777
2789
عنوان

دیروز زایمان کردم خداروشکر

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 54 پست

مبارک باشه قدمش پر برکت باشه و زیر سایتون بزرگ شه

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوگولی 😍خدا حفظش کنه برات🤲

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
https://uupload.ir/files/8pqb_img-20210227-wa0000.jpg اینم پسر گلم 

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩😍😆😍

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤
پ اینقد ک میترسونن بخاطر زایمان همیشه هم بد نیس؟

زیاد نه بستگی ب همراهی خودت با ماما و دکترت داره 

من دکتر من اومد بالا سرم 

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
منم مامانم اخرفروردین یا اوایل اردیبهشت زایمان میکنه💕🥰🥰

به سلامتی😍

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
خداروشکر الان خوبی؟؟؟؟

خوبم خداروشکر ولی خب استراحت باید کنم تا بخیه هام زودتر بگیره

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
بچه چندمت بود؟ منم دومیم خیلی تند دنیا اومد اما اولی یشب و روز طول کشید

بچه دومم بود بچه اولمم همین قدر طول کشید کل دکترم میگه خوش زایمانی🤣

مبارکه عزیزم منم اخر تیر نی نیم میاد بغلم😍

سلامت باشی عزیزم ان شاالله که سلامت بیاد بغلت 😍