2777
2789
عنوان

کسی بستنی ساز مجیک خریده

497 بازدید | 12 پست
دوست جونام دخترم دوسالش هست از وقتی این تبلیغ را تو ماهواره میبینه میگه باید برام بخری،سوالم اینه اصلا وسیله خوبی هست؟تا حالا چندبار از ماهواره خرید کردم بعد پشیمون شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش یکی از بچه ها تاپیکش رو زد تقریبا هیچ کدوم از اوانایی که خریده بودن راضی نبودن ازش حالا بازم پرس و جو کنین
فقط یک چیز در زندگی به شمار می‌آید و آن، شادی‌ست؛ هیچ‌گاه نگذار کسی آن را از تو بگیرد.کریستین بوبن
ببین آخه بستنی با ثعلب شکل بستنی پیدا می کنه غیر از اون اگه ثعلب نباشه فقط می شه یخمک فکر کنم
فقط یک چیز در زندگی به شمار می‌آید و آن، شادی‌ست؛ هیچ‌گاه نگذار کسی آن را از تو بگیرد.کریستین بوبن
پس نمیخرم خانمی.ولی خدایی شلمن چیز خوبی بود که گرفتم، البته عیبش اینه صداش خیلی بلنده،شلمن فارسی هم اصلا نخرید به درد خواب نمیخوره، بدتر موزیکاش خواب را میبره