2777
2789
عنوان

بهترین زمان شنیدن قلب جنین

269 بازدید | 34 پست

سلام دوستان گلم من اگه از روز اولین روز آخرین پریودی حساب کنم الان ۴هفته و ۱روزمه به نظرتون کی برم واسه شنیدن صدای قلب خوبه؟؟

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفته بودم دکتر گفت ۷هفته و ۱ روزته قلبش ضربان داشت 😍

۸ میرن فک کنم ..ولی من ۴ هفته ام بود رفتم دکتر بهم گفت ۳ هفته دیگ برو سونو که شده ۷ هفته

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞

۹هفته برو ک صد درصد تشکیل شده باشه. ممکنه ۸هفته بری بگه لقاح دیر انجام شده

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

اگه هیچی مشکلی نداری میتونی بمونی ۸ بری ..منم مشکلی نداشتم ولی میخواستم زودتر خیالم راحت بشه

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
یعنی بعد از عید برم ؟؟؟

الان ۴ هفته هستی دیگ ۸ فروردین اینا میتونی بری اگه باز باشن سونوگرافیا