2777
2789
عنوان

از الان برای عید غمم گرفته

125 بازدید | 8 پست

من مادرشوهرم شمال شهرستانه چند ماه پیش رفتیم شمال خونشون کلی بهم توهین کرد کلا ادم بد دهنیه همش دل ادمو میشکنه اومدم تا ی هفته از دست کاراشو حرفاش حرص میخوردم دیگه تصمیم گرفتم پامو خونش نذارم ولی از الان شوهرم همش میگه عید بریم خونه مامانم تعطیلاتو شوهرم ادم خوبیه میگه کل سال کار میکنم خسته میخوام برم شمال استراحت کنم بگردیم .جای دیگه نمیاد بریم برای تعطیلات چیکار کنم 🙁🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرونا رو بهونع کن خیلی راحت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

والا من به هیچ وجه راضی نمیشدم آخه چرا باید تعطیلات به تو زهر بشه! 

خونه خودتون بمونید استراحت کنید

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔