2777
2789
عنوان

مامانا خواهش میکنم چند لحظه بیاین

132 بازدید | 6 پست

سلام خانم ها

پسر من 5 ساله هست. هفته قبل رفت داخل حیاط با کلاه و کاپشن چند دقیقه بعد

که برگشت گفت سرم درد میکنه برای چند لحظه و یک طرف سرش بود و بعدش گفت خوب شد چند بار دیگه ازش پرسیدم گفت خوبم

تا امروز که من کار داشتم صبح زود بیدارش کردم که بریم بیرون اول رفت دستشویی وقتی برگشت گفت مامان یه لحظه سرم درد گرفت مثل رعد و برق اومد ولی خوب شدم

چند بار دیگه پرسیدم گفت خوبم

الان خیلی استرس گرفتم و نگرانم . تا حالا بجه های شما از سردرد لحظه ای شکایت کردن یا کسی رو دیدن اینطوری یعنی چیز مهمی هست؟

یارب نظر تو برنگردد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی همچین موردی ندیده؟؟؟؟

خب قائدتا برای بچه های ماهم اتفاق افتاده دختر من ۲ سالش بود پیشونیش درد گرفت اینقدر که به بالش فشار می داد همزمان ابریزش بینی هم داشت که تشخیص سینوزیت دادن گاها هم میگرن هست که خودش رو تو بچه ها نشون میده با سردردهای یک طرفه حالا نگران نباش انشاالله بچت سالمه ولی محض اطمینان حالا که مجدد تکرار شده یه متخصص اطفال یا مغزو اعصاب کودکان ببر بزار شکت برطرف بشه خیالت راحت بشه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید