2777
2789
میگم که شب عقدم بود بعد اومد بهم زد عقدمو فرداش دادگاه بودم بعد ۲ ماه طلاقمو گرفت الان نامزدشم پسر ع ...

😅😍چه باحال افرین😍😍😍حالادیگ طولش ندیدبنظرم زودتربریدسرخونه زندگیتون اگه رابطتتون باهم دیگ خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همو دوس داریم اما زیادی بهم بی احترامی کردیم از روی عصبانیت ولی نمیتونیم عز هم جداشیم

میگن مردها یکبار توسط خانواده تربیت میشن ،یکبار زنهاشون ،من اینو تجربه کردم که میگم ،سعی کن از این به بعد اون طور که میخوای تربیتش کنی ، اگه اون داره حرف زشت میزنه سکوت کن تا ساکت شه ،این طوری میفهمه که باید احترام بهت بزاره ، خواهش میکنم بهم بی احترامی نکنید براش عادت شه اونوقت کم میاری پیشش ،من ۱۲ سال از زندگیم میگذره تازه یه بار بهم اروم یه حرف در حد بی ادب گفت ناراحت شدم و کاری کردم که معذرت بخواد

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
میگن مردها یکبار توسط خانواده تربیت میشن ،یکبار زنهاشون ،من اینو تجربه کردم که میگم ،سعی کن از این ب ...

وقتی عصبانی میشم کنترل خودمو ع دست میدم اما بعدش ب حد مرگ پشیمون میشم

میگن مردها یکبار توسط خانواده تربیت میشن ،یکبار زنهاشون ،من اینو تجربه کردم که میگم ،سعی کن از این ب ...

کاملا موافقم...همسرم من خیلی آروم بود چندبار من بدجور عصبی شدم دیدم داره مثل من میشه اصلاح کردم همه چی خوب شد